Reklama

Reklama

Individual Circumstances

(seriál)
  • Jižní Korea 각자의사정
Jižní Korea, 2023

Režie:

Jin Yeol Kim

Obsahy(1)

Yeon-woo Ha (Jung-Wan Han) byl kdysi ozdobou Chungmu-ro v Soulu, jihokorejské obdoby amerického Hollywoodu. Jeho debutový film byl obrovským hitem jak pro filmové diváky, tak pro kritiky. Po tomto slibném začátku se však dostal do dlouhého období útlumu. Nyní je apatický a není si jistý, jestli má na to, aby se stal špičkovým filmovým režisérem. Až do chvíle, než se jednoho dne setká se slavným spisovatelem, kterého kdysi znal. (mikki089)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Nejsilnější stránkou dle mého pohledu a vnímání u tohoto seriálu je hudba, snaživost herců. To, že je to Korea, to zn. spíše méně epizod a kratší stopáž, mě nepřekvapilo. Ani to, že korejštinu vnímám jako zvláštní hlubokozpěvnou řeč lahodící mému uchu. Ale co to mělo být na konci, to ať jdou tvůrci, režisér i herci do zádele. I tříletá holčička by dala stonásobně hezčí pusinku své mamince než co, co bylo vidět v osmé epizodě a chtělo se mi akorát hodit šavli z těch dvou figurínových masek. Brrr, tuto scénu jim doufám nesežraly ani naivní korejské fanynky ... 7685 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Je to typicky korejské. Kratší epizody a žádné velké drama. Hodně se mě ale líbilo herectví obou sympatických kluků v hlavních rolích. K tomu výborná kamera, lokace, a zejména skvělá hudba, která se prolíná celým seriálem. Jinak ale spíše mírné zklamání. Seriál ale i tak doporučuji. ()

Reklama

Reklama