Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Seriál sleduje napůl francouzského a napůl vietnamského komunistického špiona v posledních dnech vietnamské války a jeho následný exil v USA. (HBO Max)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (8)

Sympatizant (2024) 

Tak mám za sebou Sympatizanta. Jeden z nejlepších seriálů roku 2024. Teda, to jsem tušila už před sledováním. A teď když to mám dokoukáné, tak o tom mám skutečný a hmatatelný důkaz, než jenom své vlastní tušení. Sympatizant si totiž se svým divákem neskutečně bravurně hraje úplně stejně jako naše hlavní bezejemnná postava se všemi kolem sebe. Ale nebojte se, ani na vteřinu to z vás neudělá blbce. Což je docela paradox, co? Když je to vlastně poměrně chytrý. Navíc pravdou je, že tohle je prostě neskutečně povedená adaptace. Ať od obsazení herců, tak po celé zpracování a fajn dynamiku jednotlivých dílů, které vlastně každý působí úplně jinak, ale zároveň skládají skvělou mozaiku, jejíž výsledek prostě drží pohromadě a je radost na to koukat. Za mě by se na tenhle seriál měl kouknout každý. Jako jo, je to moje naivní přání, ale stejně...není žádný důvod, proč bych v to nemohla doufat  :) ()

Přání smrti (2024) (E01) 

První díl končí odletem. A musím moc pochválit tvůrce, že to vypadá, jak to vypadá. Skvěle si prohráli s vedením příběhu v rámci toho, jak jim změna formátu dovoluje. A to moc oceňuji, protože to nebyla snadná práce. Všechny palce nahoru  :) ()

Poslušný Asiat (2024) (E02) 

Neb jak krteček hledá kalhotky, které má celou dobu schované v kapse. A protože je nemá na sobě pod těma, které jsou na první pohled vidět, tak je může snadněji podstrčit někomu jinému... ()

Chceme dobré repliky (2024) (E04) 

Autenticita na prvním místě...nebo jako že prostě ne...?...a hlavně to zkusme bez předsudků, jo? ()

All for One (2024) (E05) 

"Zatímco jsi spal" se stalo docela věcí, co? ()

Orientální modus destrukce (2024) (E06) 

Není nic horšího, než když někomu o sobě řeknete pravdu...a on to pochopí jako lest, aby jste se sami odkopali v domění, že to je taktika. Ale zase se vám uleví. Ne? Skvělé  :) ()

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Robert Downey Jr. krouží kolem remaku Vertiga

Robert Downey Jr. krouží kolem remaku Vertiga

24.03.2023

Bylo to nejspíš jen otázkou času, studio Paramount Pictures každopádně nyní oznámilo, že se chystá natočit remake slavného Vertiga. Thriller legendárního režiséra Alfreda Hitchcocka (Psycho) z roku… (více)

Reklama

Reklama