Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitelé Cen Akademie Robin Williams a Cuba Gooding, Jr. se vydávají na nadpřirozenou cestu za hranice smrtelnosti v obrazově úchvatném filmu, na který nezapomenete. Chris Nielsen (Williams) se i poté, co umírá při nehodě, pokouší zůstat nablízku své krásné manželce Annie (Annabella Sciorra). Za asistence ducha - rádce (Gooding, Jr.) se začíná přizpůsobovat nové situaci v prostředí, které lze popsat jako nebeské. Ale když si jeho nešťastná žena vezme vlastní život, je odsouzena k věčnému zatracení. Chris si přísahá, že jí najde, aby mohli věčnost sdílet společně. Ale zachránit duši od takového strašlivého osudu se dosud nikomu nepodařilo. S pomocí svého nebeského přítele čeká Chrise ta nejnebezpečnější a nejdrásavější cesta jeho života i toho, co je po něm: pátrání po nesmrtelné lásce, které ho zavede do pekla a zpět! (Magic Box)

(více)

Recenze (374)

movieband 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který člověka trochu nakopne k tomu, aby začal trochu přemýšlet o životě po životě. Kam se vlastně duše dostane ? Je to jak v dětských pohádkách, že když je člověk zlý, špatný, vrah ,sebevrah, zloděj a terorista tak jde do pekla a když je hodný, vstřícný apod. tak jde do nebe ? Zajímavá otázka skoro až filozofických rozměrů. Film má svoje kouzlo a jisté přesvědčení. Každopádně na něj mosí byt nálada a nedá sa na to dívat za každého počasí. Člověk se v něm dostane na různá místa, kde se duše zřejmě dostane po smrti. Obdivuhodné (místy až dojemné) herecké výkony jak Williamse tak Annabelly Sciorry. Cuba Gooding Jr. se tu svojí role zhostil dobře a sedl mi pěkně do hereckého obsazení. Film hraje všemi barvami, takže si člověk občas připadá jak uvnitř duhy. Efekty byly obdivuhodné a pěkné. No co dodat. Jak říkám zajímavý film na který vážně musí být nálada. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka je, na rok 95, fakt naprosto bombastická, jenže co s tim, když se to potkalo s fakt úděsně nudně podaným příběhem, kterej se možná zprvu zdá fakt zajímavej, obzvlášť to nebe a peklo, podporovaný ještě božským vizuálem, ale je to prostě strašně nudný a to i přesto, že ten příběh nepůsobí nějak blbě, ale jako celek to nějak nedokáže zaujmout a nudí to jako prase. ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Tak tady se Vincent Ward strefil u me primo do cerneho. Krasny pribeh a perfektni Robin Williams, ktereho ja mam rad. Fantasie a jiny rozmer s krasnymi barvami je presne to kam chci utect. A kde jinde se mi to muze povest nez ve filmech jako je tento? Skoda jen ze to bylo prilis preslazene a s cukrovou vatou na konci :-( ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Keď som bol malý, stretol som pri jazere krásne dievča. Pre mňa nepochopiteľne nedocenený revolučný film AKO PRICHÁDZAJÚ SNY je vizionársky a odvážny projekt (v úvodnej štvrťhodinke zomrie titulný hrdina, jeho manželka spácha samovraždu a ich deti sú mŕtve dávno pred titulkami). Výborné herecké výkony, originálny scenár a réžia, aká sa vidí tak raz za desať rokov. Vizuálnu stránku sa nebudem snažiť opísať slovami. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Ještě teď mě bolí zuby. Kytičky, dětičky, barvičky, létající lidé, neskutečně přeslazený klavír ... Pokud má takhle vypadat nebe, pak si to asi půjdu hodit. Samotný nápad měl obrovský potenciál, to by se ho ovšem nemohlo chopit nějaké sentimentální, uslzené hovádko, které nakonec vykouzlilo dvouhodinovou přehlídku cukrové vaty. Ještě včera jsem se divil, jak se mohlo stát, že jsem o tomhle filmu nikdy neslyšel. Teď už to chápu. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (14)

  • Annie Nielsenová (Annabella Sciorra) má nad postelí pověšený Robin Williams) prochází kolem rytiny „Dante a papež Hadrián V.“ od francouzského grafika Gustava Dorého. (ČSFD)
  • Jeden z mála filmů natočených na filmový materiál Fuji Velvia (RVM). Velvia je typ filmu, který se kvůli své velmi vysoké sytosti barev nejčastěji používá k fotografování krajin a jiných objektů. Pro kinematografii se používá jen zřídka, obvykle když jsou vyžadovány speciální efekty. (sator)

Reklama

Reklama