Reklama

Reklama

DogMan

Trailer 12

Obsahy(1)

Vizionář Luc Besson přichází s fascinujícím antihrdinou na jeho cestě za odplatou a vykoupením. Jako chlapce ho zavírali do kotců se psy. Teď je dospělý a má zvláštní dar. Žene ho touha po pomstě i trestání bezpráví. Nemá žádné zábrany. Jeho zbraní je oddanost jeho psů… (Bioscop)

Videa (8)

Trailer 12

Recenze (104)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Úplně ze všeho nejdřív musím napsat, že Caleb Landry Jones je nevídaný přírodní úkaz, v hlavní roli je prostě fantastický, všechno jsem mu zbaštila (smutek, radost, strach, zamilovanost atd.). K tomu jedním dechem dodávám, že tohle je přesně ten Luc Besson, kterého zbožňuji, hravý, nápaditý, občas to pustí z rukou, schválně co to udělá, pak zas utáhne šrouby až na kost, přechází ze žánru do žánru naprosto nenásilně. Příběh mladého muže a jeho psů je zajímavý, poutavý a zcela pochopitelně i přitažený za vlasy a lehce divný, tedy opětovně potvrzeno - moje slabost pro divnověci stále přetrvává.. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nie je to zrovna Split či Joker ale určite DogMan patrí k filmom s najlepším mužským hereckým výkonom, nevadia ani stereotypy o zlej výchove, nečakane v rodine bieleho muža, katolíka, ani policajtri vždyžrajúci šišky a ani silná sebavedomá žena ktorá sa sama stará o dieťa, DogMan je pozoruhodný film, ktorý by si určite, podobne ako Jack stavia dom zaslúžil viac priestoru aj v našich kinách. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Joker kdyby nepoznal Batmana a sčuchl se s krysařem? Tak určitě, kdyby Caleb Landry měl před 15 lety čas, mohl si zmiňovaného žolíka zahrát on, místo Heatha Ledžra, ale to by taktéž cikán mohl pracovat, lec která fantazie se nedá sloučit s realitou. Každopádně, Lucky Luk se inspiroval možná svým snímkem Utrženým ze řetězu, kde se Jet Li choval jako čokl, a možná by nahradil lidskou řečí za štěkot hafanana, ale když si člověk srovná vedle sebe tyhle dva snímky, nejde to dohromady. První půlka skvělý, ta travesti show co přišla potom, už se nedá považovat za to, co nás krmili v trailerech. Krom toho, že ho čoklové poslouchali pro svůj prospěch, pestak si natřel lofasa burákovým máslem. Ve dne Studenková, co zpívá sladké mámení, a v noci mukl, a pejskové co koušou do romských osad a jejich mítném.Kolik musela stát účast těch vycvičených psů? Určitě vím, že si jednoho měl najmout i Stephen Hawking. Still better than Catwoman   ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Udělalo mi radost, že se film větší měrou víc soustředí na trochu jiné události, než jak to podle traileru působilo. Byť mi tedy občas přišlo, že se děj snaží zpracovat tolik témat, že prostě nemá šanci to do svého konce stihnout dostatečně všechno nejen nakousnout, ale taky zároveň uzavřít. Paradoxně to celou dobu šlape na 100%, občas i na 110%. Aby potom přišlo závěrečné akční rozřešení, ke kterému se film ve vyprávění postupně vrací, stalo vlastně tou nejslabší částí. Je to víc psychologický drama než akční film. A jsem za to ráda. Že tam bylo té akce tak málo. 90%. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Jsem moc rád, že to Bessonovi ve finále  tak nějak vyšlo a zastavil strmý propad kvality svých filmů z posledních let. Magická hlubina ani Leon se sice nekoná, ale Dogman je vpravdě solidní, hořko-sladký příběh, který rekapituluje, miluje, střílí a na konci už jen dává průchod emocím. Caleb a Jojo super volba, což mě nutí si co nejdřív opatřit Fresh a doufat, že mě nakopne minimálně stejně, jak tenhle extravagantní milovník psů. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (5)

  • Dlhoročný Bessonov spolupracovník Éric Serra zložil hudbu k filmu a film považoval za veľmi emotívny, pretože aj keď je skúseným harcovníkom, priznal, že sa nestáva často, aby dokončil svoju prácu so slzami v očiach. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal vo virtuálnom produkčnom zariadení v Essonne vo Francúzsku od februára do júla 2022 a potom na mieste v Newarku, New Jersey, v júni 2022. (Arsenal83)
  • Režisér Luc Besson povedal, že prvýkrát ho napadol nápad na tento film po prečítaní správy o päťročnom chlapcovi, ktorého rodina zavrela do klietky. Bessona to prinútilo premýšľať o tom, akú traumu chlapec musel prežiť a ako ju musel prekonať. (Arsenal83)

Související novinky

Luc Besson chystá vlastního Draculu

Luc Besson chystá vlastního Draculu

18.02.2024

Je tomu už pár měsíců, co do našich kin dorazil zatím poslední snímek režiséra Luca Bessona (Leon, Pátý element) pod názvem DogMan, v němž si hlavní roli zahrál americký herec Caleb Landry Jones.… (více)

Reklama

Reklama