Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maximus převezme Titovu identitu; Lucy je napadena hltačem. Howard ji zachrání, ale přijde o své léky; před válkou se Howard na naléhání své ženy stává mluvčím Vault-Tecu. (mikki089)

Recenze (33)

whitey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, tenhle díl byl lepší, snažím se u toho moc nepřemýšlet ani v poloze selského rozumu, ani v poloze, jestli to sedí do světa Fallout... Chybí mi agent Cooper...podle čsfd je jenom v prvním a posledním díle. Goggins a cute angličanka ujde...  Člen Bratrstva oceli a jeho novej nohsled docela v pohodě. Latino nosatej brácha naší roztomilé vault dwellerky mě docela irituje a podle nového problému ve Vaultu to vypadá, že si tvůrci chtějí zamrkat na každý herní díl (První díl water chip, třetí díl hledání otce, a čtvrtý asi ty barvičky a stylizace). ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uverili ste niekto tomu obrazu ako utlocitna a naivna Lucy prenasa hlavu pustou? :) Paradne na kameru a velky zaber ale v taske alebo batohu by to bolo primerane jej charakteru. Rusilo to. Pobavila ziskuchtiva opravarka / pajk-erka. :) "Show me the picture....yeh, THAT,'s definitely HIM." Vsetci asi ocakavame ako skoncia naivni a hlupucky vault-aci. ()

Reklama

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita letí dolů. Tady to zachranuje negr, nejhorší a nejotravnejší postava je ghoul, ghoul,  neco co je dle loru hry jen tupej zombík co umí mluvit a strilet zbrani, doslova krok od toho nez zdivoci a a stane se z nej feralni goul. Tady v tomhle nesmyslu se vyrovná rytíři bratrstva v power armoru. :Ddd fraška  Kazdopadně fakt mě nezajimá jeho pribeh pred valkou apod, na přetočení.  Zatim nejhorsi dil. 25%. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který se příběhově moc neposune, ale je doslova dobrodružný. Všechny 3 postavy jsou na cestách, a brození pustinou, ať už po písku, nebo rozpadlým městem, nebo okolo jezírka, které lemuje zeleň. To je prostě fajn podívaná. Scéna s hltačem povedená a dokonce dojde i na setkání. Každopádně výprava pokračuje, zatímco ve vaultu se rozhoduje o osudu nájezdníků. ()

Stanislaff 

všechny recenze uživatele

Není mi cet, ale již sát a videohry šly mimo mě a o tom to zřejmě je. Seriál je pro mě španělské pueblo, vůbec mu nerozumím a tím pádem se mi vůbec nelíbí. Vydržel jsem tři epizody silou vůle a ve třetí epizodě mě dorazil ten přerostlý komický axolotl. Už se nato dívat nebudu. Vzdal jsem to. Ostatním přeji příjemnou zábavu. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Scéna, ve které technik Vaultu 33 sdělí Overseerům, že se rozbil vodní čip, je odkazem na úplně první herní „Fallout“, ve kterém hledání vodního čipu bylo hlavní zápletkou. (UncleMorty)
  • Kolouch, kterého Lucy (Ella Purnell) potká u vody a následně je spolknut gulperem, je opravdový. (DavidSe)

Reklama

Reklama