Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy a Ghúl se dostávají do nebezpečných situací, které vedou k Lucyinu morálnímu dilematu a napínavým konfrontacím. Norm odhaluje tajemství trezoru 32, což ho váže k minulosti jeho matky a vyvolává otázky o osudu obyvatel. (mikki089)

Recenze (30)

john.h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidni dil s mnoha Fallout prvky. Mr Handy robot na harvestovani organu s nazvem Smik Smik, praci prasek Abraxo, Super Duper supermarket, normalni a feral ghulove (kenkaku - je pravda, ze serial moc nevysvetlil puvod ghulu, ale uz z hlavni ghuli postavy, ktera pamatuje normalni svet pred 200+ lety je zrejme, ze ziji dlouho. Jsou to proste lidi, kteri nebyli v zadnem krytu a kombinace radiace a dalsich veci z nich udelala dlouho zijici mutanty, kterym se rozpada maso, ale ziji pomerne normalne a maji imunitu vuci radiaci (proto tam Goggins bez problemu chlasta kontaminovanou vodu). U nekterych ghulu ale ta kombinace nahodnych ingredienci nebyla vydarena a zbavila je lidskosti - to jsou ty divoci ghulove, kteri proste utoci. V serialu Goggins konzumuje nejakou drogu, ktera mu udrzuje lidskost, coz presne nevim co je. Co si vzpominam, v hrach nic podobneho neni.) Za me spokojenost a solidni fan service. ()

whitey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No já nevím, Gogginsova postava se sice do Falloutu hodí, ale je extrémně nesympatická i coby krutý vilain. A když se konečně otočí karta, tak to angličanka nevyužije a nepomstí se, ani po tom všem, co jí udělal a chtěl udělat? Hele, já se strašně snažím u toho nemyslet, ale je to fakt těžký...je to odflaknutý (rozuměj - prostě obyčejnej scénář, plný berliček a idiocie) a je to odfláknutý i z hlediska Falloutu a postapo. Znova musím zopakovat, že já nejsem žádnej hardcore fanda prvního a druhého dílu, kterej kompletně odsoudí všechno od Bethesdy, ale tohle je tak těžký to jenom hltat.PS: Docela mi chyběla BoS linka. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa v druhej polovici začne uberať tým správnym smerom a prichádzajú aj nejaké tie uveriteľné emócie. Bohužiaľ ma špičkovanie a brutalita medzi dvoma ústrednými postavami príliš nebaví. Nolan nie je Tarantino a odrezávanie prstov na mňa pôsobí wannabe cool dojmom. Každopádne dúfam, že táto epizóda posunie ďalší vývoj do správnych koľají a toho humoru už zostane zhruba toľko, koľko v The Ghouls. ()

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, oproti minulému dílu, co stál za hovno je to tady super. Mega cením super duper mart z falloutu 3, takže tady ten plnej dám. Abraxo a Mr handy potěšily. I Normova linka začíná být zajímavá. Jako je tu spousta blbostí, otravnej ghul co mě vubec nezajímá, ale ten příběh na pozadí(kdo jsou vlastně lucy rodiče a proč jsou pro vault-tec tak důležití) by mohl bejt fajn, snad to nezkoněj. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zajímavá věc - a vyloženě mě štve, že se informace nedávkují rychleji - a to Vault 32. To drželo epizodu. Další (pro mě) nečekaná věc je, že “Red skull” není sám, ale je jich víc… ale zase (na to že mají celou epizodu) chybí info o jejich původu. Dál co mě vyloženě naštvalo je: 1) proč přišíval prst, když ji hodlá rozřezat? 2) na to že šla kilometry bez jedné boty (naboso), měla pořad nožku jak nemluvně. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • V čase 15:50 je pod špatně nasazenou páskou vidět, že Stephanie Harper (Annabel O'Hagan) o oko nepřišla. (Globus_Jirka)

Reklama

Reklama