Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý vynikající chirurg přišel o rodinu i paměť. Teď ale narazí na ženu, kterou kdysi dobře znal, a dostane tak šanci dát si život zase do pořádku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

papadoce 

všechny recenze uživatele

"Těžké je srdce obelhávat, je moudřejší než ty, těžké je srdci odporovat, když jak o závod běží.” Osud “mastičkára” mi nebol ľahostajný a tak to má byť. Dobrým ľuďom by sa mali diať dobré veci. Poliaci sú topkou medzi eurokinematografiou a hoci tento príbeh srší miernou naivitou, tak stále platí, že je pekne natočený. Vlastne to bolo veľmi láskavé. Tie poľské chorály počas nehody boli waaaaaw. Prekrásne. Také filmy majú svoj zmysel. Také filmy ROZHODNE majú svoj zmysel. “A v tom mlyne žijete na stálo?” “Chcel by som.” Krásne emócie. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Film byl pro mě hodně zajímavý tím, že byl polský a měl poměrně dlouhou metráž. Byly tam hezké exteriéry a prostředí, zápletky a situace, kde jde doslova o život. Ten film má něco do sebe a přestože, to začne v prostředí města a vypadá to, že se budeme pohybovat v oblasti nemocnic, tak situace je pak mnohem "příjemnější". ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Waw, tak toto ma naozaj veľmi milo prekvapilo! Podľa popisu to znelo tak obyčajne, ale napokon výborné - či už po scenáristickej stránke, ale aj svojim kvalitným spracovaním. Spočiatku som síce tápal v deji, nevedel som sa akosi zorientovať, kto je kto a čo sa to vlastne udialo. Ale postupne začalo všetko dávať zmysel a príbeh bol celkovo pútavý po všetkých stránkach. Inak, je to dosť irónia, že doktor, ktorý bojoval proti šarlatánom sa po strate pamäte stal nechtiac jedným z nich (avšak to len preto, že si nebol vedomý svojej praxe a histórie). Poliaci opäť ukázali, že patria medzi to najlepšie v súčasnej európskej kinematografii. 5* ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele

Hledáte film plný zvratů, složitého děje a překvapivých rozuzlení. Jste cynik a uráží Vás lidská dobrota a "správňáctví". Tak si to nepouštějte, nebude se Vám to líbit. Protože tento film je obrovsky předvídatelný, dějová linka už jednodušší být nemůže a dobro se tam rozdává celé 2 hodiny. ALE  a ještě jednou ale - ten film Vás pohladí, jak dějem, postavami, kamerou, krásnými záběry a právě tou lidskou dobrotou. Poláci zase a už po několikáté výtečně!! Filmy našich tvůrců jim nesahají ani po jejich kotníky...:-( ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Hezká podívaná. Až jsem sousedy podezíral, že si ze mě tím obsazením dělají šoufky. Baronka naprostá kopie naší správcové - jak charakterem, tak vzhledem i pohledem. Pan baron viceméně povedená krikatura našeho pana domácího, na jehož vzpouru bohužel dosud marně čekáme. Jejich syn jako by z oka vypadl bývalému kolegovi a mastičkář sám - no jaký by mohl být náš Jarda Dušek sympaťák, kdyby ho chudáka neuhranul syndrom božství… ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Parní lokomotiva použitá ve filmu je Ty42-107 (polská verze německé druhoválečné nákladní lokomotivy Kriegslok třídy 52), jejíž označení bylo změněno na Pn12-107 – což bylo polské označení rakouské rychlíkové lokomotivy třídy kkStB 310 – ale nejvyšší číslo v této třídě bylo Pn12-22. Samotné přemalování označení bylo bezcennou snahou, protože těch pár lidí, kteří uznávají, že Pn12 byla předválečná třída, jasně vidí, že lokomotiva není Pn12, ale válečný Kriegslok. (Johnny.ARN)
  • Natáčalo sa v týchto lokalitách: Zgierz, Lublin (Múzeum lublinskej dediny), Nieborów (palác), Falenty (palác), Głowno, Nowosolna (časť Lodže), Świdnik, Krzczonów, Liw a Nadarzyn (Arsenal83)
  • Název filmu se objeví až ve 24. minutě. (pornogrind)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama