Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

JSSVLVKMK 

všechny recenze uživatele

Skvěle představený britský černý humor v podání tak skvělých herců jako je Alan Rickman jsem dlouho neviděla! Herecké pózy a hlavně boj mezi Rickmanem a Nighym dodává filmu grády, které vyšvihly tento film na plný počet bodů! A nemluvě o námětu kadeřnické soutěži, kde se představily spíše v hlavní roli kadeřníci ze zákulisí než samotní herci! Celkově ale tento film působí příjemně a odpočinkově, přestože v sobě nese nádech jak komedie, tak dramatu! Zaujal mě a rozhodně na dno do odpadu kinematografie nepatří! ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tato zábavná, svižná, oddechová komedie mi už párkrát zpříjemnila volné odpoledne. Má všechno, co je k tomu zapotřebí – neotřelý i když místy trošku smutný příběh s vtipnou nápaditou zápletkou, opepřenou britským černým humorem i trochou romantiky, a velmi slušné herecké obsazení. Prostředí kadeřnické soutěže, do něhož je příběh zasazen, je originální a účesové kreace jsou kouzelné hlavně pro ženy. Alan Rickman je ve své roli tak přesvědčivý, že bych se od něho klidně nechala ostříhat i když to není profesionál. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Už od prvních minut je vám jasné, jak to všechno dopadne. Ikdyž v tomto případě se nejedná o závažný problém, protože po většinu času se budete bavit. A to především díky skvělému hereckému obsazení, které musím jedině pochválit. Díky krátké stopáži je konec dříve, než se stihnete ostříhat, takže zbyde trochu času pro inspiraci...:-) Co třeba model Sandra? :-) 70% ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Poměrně pohodová komedie. Řekl bych, že dívky mají super hezouna a my kluci zas máme super kočku - na což se příjemně dívá :) Ti tak nějak obstarávají tu romantickou složku. Jinak ale spíš potěší zkušenější herci jako Alan Rickman a Bill Nighy v komediální poloze, která jim velmi sluší :) (6/10) ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná anglická komedie, která léty nestárne - byla naší oblíbenou rodinou "trvalkou" na videokazetě před nějakými 10 lety, kdy jí pubertální dcery "sjížděly" celkem často, teď jsem na ní po letech náhodou narazila v tv a myslím, že jí čas nijak neuškodil - pánové Rickman a Nighy vévodí celému obsazení! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama