Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

otík 

všechny recenze uživatele

Brilantní komedie na závažné téma, kterým není nic jiného než krize rodiny. Když se v jednom zapadlém britském městečku uspořádá šampionát kadeřníků, vyplavou na povrch nejen podvrhy a opravdové charaktery, ale také nejedna bolest, kterou je nutno přeměnit v radost. To vše dokázali autoři zabalit do jemného humoru a vznikl jeden z nejlepších britských snímků roku 2001. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Alan Rickman a Bill Nighy ako úhlavní nepriatelia a kaderníci, to je osť dobrý dôvod sa do tohto pustiť. Pohodová rodinná komédia, zrejme skorej pre ženy, ale aj tak. Nenechajte sa oklamať titulnou fotkou mladého páru. Nie je to romantická gýčovina o deťoch úhlavných nepriateľov a ich boji o lásku. Je to klasická rodinná gýčovina pre všetky ročníky. 4* ()

Reklama

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Nič výnimočné no vďaka Alanovi Rickmanovi a Billovi Nighymu mimoriadne nadštandarný obyčajný film. Hlavný príbeh možno nie je originálny, mňa však očarili tie krásne spracované príbehy na pozadí. Proste presne na niečo také som dnes mala chuť a dostala som ešte oveľa viac ako som chcela. Zase som si raz spomenula, prečo tak milujem britskú tvorbu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě nějakým způsobem zaujal. Nevím zda to bylo tématem - kadeřnická soutěž nebo dějem, který je vtipný, zajímavý, kreativní a zároveň i dojemný. U filmu jsem se zasmála, žasla jsem i jsem si pobrečela. Byla jsem zatraceně ráda, když jsem zjistila, že ve filmu hraje Alan Rickman společně s Natashou Richardson. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala bych méně dramatu a více komedie.. Bohužel jsem se ani jednou nezasmála, jen párkrát lehce pousmála. Převažovaly dramatické scény a scény o stříhání vlasů (ty mě bavily jednoznačně nejvíc!).. Ten vtip mi tam ale hodně chyběl, škoda.. I proto jsem po celou dobu přemýšlela, zda dám 2 nebo 3*.. Pro tu vyšší možnost jsem se nakonec rozhodla proto, že ve třech hlavních mužských rolích se objevili mí tři oblíbenci (byli samozřejmě všichni skvělí, nejvíc Rickman!) a ten závěrečný "účes" a styling byly úchvatné! :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama