Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Takovej milej film kterej ani neurazí, ani nenadchne. Spíš jen tak mírně pobaví, nebo zabaví na jeden z těch dnů, kdy máte neovladatelný pocit samoty. Alan Rickman je třída, a tady mu nahrávají další slušní Američtí i Britští herci. Je to takové jednoduché, ale celkem úsměvné. Když se do toho opře Bill Nighy, tak to je zábavné vždycky. Není to tak úplně pitomé, a taky to nemá vtipy při kterých se vám zvedá žaludek. Což je v dnešní moderní době šokézních komedii vlastně docela úleva. Navíc si to tak trochu rýpe do módy a módních ikon. Docela originální nápad s docela roztomilým zpracováním. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Nič výnimočné no vďaka Alanovi Rickmanovi a Billovi Nighymu mimoriadne nadštandarný obyčajný film. Hlavný príbeh možno nie je originálny, mňa však očarili tie krásne spracované príbehy na pozadí. Proste presne na niečo také som dnes mala chuť a dostala som ešte oveľa viac ako som chcela. Zase som si raz spomenula, prečo tak milujem britskú tvorbu. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která přinesla pár světlých momentů. Hodně se mi líbila scéna, kde hlavní hrdinové upravují účes mrtvole v márnici. Celkově však humor trochu pokulhává, pravda je, že jsem od filmu očekával víc. Ikdyž se jedná o poměrně originální námět, tak mě soutěž kadeřníků nijak význmamně nebavila. ()

Zuzzka 

všechny recenze uživatele

Film o mnohem hlubších věcech, než by se mohlo z pohledu na plakát zdát. Komediální složku bych vůbec z filmu vypustila, místy totiž rušila, i když na druhou stranu dodávala filmu jistou svěžest a nadhled. Na tomto filmu mě zaujalo hned několik věcí. Jednou z nich je to jak se v něm šetří slovy a když už se něco povídá, je to přirozené a smysluplné. Pak to je přízvuk Joshe Hartnetta, nevím jak se mu to povedlo, ale aspoň pro mě to bylo věrohodné dost. Pak jsou to rozhodně dvě hlavní představitelky, herecké výkony, krásný příběh a v neposlední řadě sám Alan Rickman. Tento film je prvním ve kterém jsem ho před mnoha lety viděla a od té doby jsem zamilovaná. Některé scény s ním by mi samy o sobě vystačily na pět hvězdiček ;-) ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie o kadeřnických závodech. Co hlavně oceňuji je origální námět, který sráží nevyrovnaný scénář. Obsazení Alana Rickmana a Joshe Hartnetta byla výborná volba. Překrásnou Rachael Leigh Cook beru jako třešničku na dortu :). Pokud si chcete oddychnout při pohodové komedii, tak tohle je téměř ideální volba........ ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama