Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která přinesla pár světlých momentů. Hodně se mi líbila scéna, kde hlavní hrdinové upravují účes mrtvole v márnici. Celkově však humor trochu pokulhává, pravda je, že jsem od filmu očekával víc. Ikdyž se jedná o poměrně originální námět, tak mě soutěž kadeřníků nijak význmamně nebavila. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Alan Rickman a Bill Nighy ako úhlavní nepriatelia a kaderníci, to je osť dobrý dôvod sa do tohto pustiť. Pohodová rodinná komédia, zrejme skorej pre ženy, ale aj tak. Nenechajte sa oklamať titulnou fotkou mladého páru. Nie je to romantická gýčovina o deťoch úhlavných nepriateľov a ich boji o lásku. Je to klasická rodinná gýčovina pre všetky ročníky. 4* ()

Reklama

Maverick 

všechny recenze uživatele

Výborný a jak napsal Columbus naprosto nenápadný anglický film. Nečekal jsem od něho moc a byl jsem příjemně překvapen. Líbila se mi hlavně role Joshe Harnetta, který zahrál opět dobře. Celkově měl film nečekaně rychlý spád a děj se nevlekl. To se mi líbí, když je pořád na co se dívat. Smekám před kadeřníky. ()

Zuzzka 

všechny recenze uživatele

Film o mnohem hlubších věcech, než by se mohlo z pohledu na plakát zdát. Komediální složku bych vůbec z filmu vypustila, místy totiž rušila, i když na druhou stranu dodávala filmu jistou svěžest a nadhled. Na tomto filmu mě zaujalo hned několik věcí. Jednou z nich je to jak se v něm šetří slovy a když už se něco povídá, je to přirozené a smysluplné. Pak to je přízvuk Joshe Hartnetta, nevím jak se mu to povedlo, ale aspoň pro mě to bylo věrohodné dost. Pak jsou to rozhodně dvě hlavní představitelky, herecké výkony, krásný příběh a v neposlední řadě sám Alan Rickman. Tento film je prvním ve kterém jsem ho před mnoha lety viděla a od té doby jsem zamilovaná. Některé scény s ním by mi samy o sobě vystačily na pět hvězdiček ;-) ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala bych méně dramatu a více komedie.. Bohužel jsem se ani jednou nezasmála, jen párkrát lehce pousmála. Převažovaly dramatické scény a scény o stříhání vlasů (ty mě bavily jednoznačně nejvíc!).. Ten vtip mi tam ale hodně chyběl, škoda.. I proto jsem po celou dobu přemýšlela, zda dám 2 nebo 3*.. Pro tu vyšší možnost jsem se nakonec rozhodla proto, že ve třech hlavních mužských rolích se objevili mí tři oblíbenci (byli samozřejmě všichni skvělí, nejvíc Rickman!) a ten závěrečný "účes" a styling byly úchvatné! :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama