Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý, vtipný aj dojímavý príbeh, vynikajúce herecké obsadenie (Alan Rickman je šarmatný aj ako zatrpknutý mrzút, Bill Nighy ako nafúkanec detto), neošúchaný humor a priam božsky povyberaná muzička, to je dokonalé spojenie pre malú komédiu, ktorej sa napriek svojej skromnosti podarilo ukradnúť kúsok môjho srdca. Videla som ju veľakrát a stále ju milujem. A pri scéne so Sandriným celkovým vzhľadom ma vždy rovnako zamrazí... ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Takovej milej film kterej ani neurazí, ani nenadchne. Spíš jen tak mírně pobaví, nebo zabaví na jeden z těch dnů, kdy máte neovladatelný pocit samoty. Alan Rickman je třída, a tady mu nahrávají další slušní Američtí i Britští herci. Je to takové jednoduché, ale celkem úsměvné. Když se do toho opře Bill Nighy, tak to je zábavné vždycky. Není to tak úplně pitomé, a taky to nemá vtipy při kterých se vám zvedá žaludek. Což je v dnešní moderní době šokézních komedii vlastně docela úleva. Navíc si to tak trochu rýpe do módy a módních ikon. Docela originální nápad s docela roztomilým zpracováním. ()

Reklama

ForGump 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, ze které je cítit ta britskost hlavně v námětu, který mi přijde neotřelý a zajímavý. O mistrovství v kadeřničení se filmy moc netočí. Tady je to bezva zpestření, které přináší řadu zábavných figurek v čele s Billem Nighym. Nicméně abych se zase úplně nerozplýval, tak ta zápletka o tom, že jsou všichni rozhádaní už 10 let a pak se jen díky této soutěži a nemoci jedné z hlavních postav opět udobří a jsou jedna velká rodina už jsme viděli několikrát a asi kdyby to nenapsal Beaufoy a nehrál hlavní roli Rickman tak by to bylo úplně nesnesitelné. Takže vesměs nadprůměr ale objektivně řečeno u Britů vždy čekám víc. 70% ()

seba 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipná "tragi"komedie o kadeřnické souteži, ale nesoucí se v pohodové britské atmosféře (tu pro mně představuje skvělý moderátor Warren Clarke alias ošklivější z dvojice Dalziel a Pascoe). Na hodinu a půl prodloužená verze pořadu Vypadáš skvěle. Pro kadeřníky a kadeřnice povinnost, pro ostatní..............................trochu nuda. ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

Výborný a jak napsal Columbus naprosto nenápadný anglický film. Nečekal jsem od něho moc a byl jsem příjemně překvapen. Líbila se mi hlavně role Joshe Harnetta, který zahrál opět dobře. Celkově měl film nečekaně rychlý spád a děj se nevlekl. To se mi líbí, když je pořád na co se dívat. Smekám před kadeřníky. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama