Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Další pokus o následovníka legendárních Čelistí vůbec nevyšel a že těch nejrůznějších pokusů ale bylo. Všechny dopadly, tak jak dopadly. Přijít s něčím novým, co by se alespoň rovnalo Čelistem nebo je dokonce překonalo, je opravdu velký problém. Bestie s plnou tlamou ostrých zubů jako nože se tady objeví asi v poslední půlhodině, pěkně se vyřádí a pak potupně zemře. Žralok by měl vypadat hrozivě, vzbuzovat strach a zároveň respekt a ne aby vypadal k smíchu. Nemám chuť se na tenhle kousek podívat znovu a hlavně to nehodlám riskovat. ()

Trenz 

všechny recenze uživatele

Když nad tím tak přemýšlím, mně se ten film líbil docela dost. Jo, ten žralok byl opravdu předigitalizovanej, ale jinak tomu filmu nemám v podstatě co vyčíst. Možná to bude i tím, že se na tyhle filmy nedívám a udělala jsem vyjimku kvůli Robinovi Sachsovi. Dabing mě nezklamal. To je vždycky to, čeho se děsím nejvíc. Tentokrát vybírali dobře a i charaktery byly hezky vykreslený... ()

Reklama

Cheirodon odpad!

všechny recenze uživatele

Od dôb čeľustí milujem filmy o žralokoch a iných morských príšerách. Ale takto trestuhodne dosúložiť celkom dobrý námet dokáže len americká produkcia. Takže v skratke: Dobrý námet. Peniaze tiež asi nechýbali. Herecké výkony na úrovni amatérskeho divadla z Užhorodu. Kamera - stredoškolská úroveň. Réžia - IQ 55 - myslím, že ten imbecil je rád že sa dokáže sám vymočiť. Bóže, kiež by jednu pätinu peňazí a námet dostali povedzme Francúzi alebo Švédi. Bravo kovboji, zase sa vám raz podarilo niečo OBER_DOJEBKAŤ. Odpad, Odpad, Odpad.!!! ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Klasická apocoolyptická pizzovina na coolmě. Kde jsou filmy typu Já, legenda? Na hovně. A právě dnes. Když príma kůl spouštěla apocoolypsu, těšil jsem se, protože jsem doufal v klasický apokalyptický a katastrofický filmy rozhodně vyšší kvality. To jsem ještě netušil, že budem furt krmení pro rybičky. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Strašná slátanina odehrávající se na těžařské plošině v severních Atlantiku, kde pracovníci sjíždějí ve futuristickém výtahu hluboko na mořské dno, koukají po rybách, obřích medúzách a chobotnicích z upravených sonarů a do toho všeho jim na dveře pořád buší ekologové. A až po nějakých 50 minutách se objeví to hlavní, kvůli čemu jsme chtěli tohle nízkorozpočtové béčko vidět, a to megalodon! Na štěstí se pak objevuje poměrně často, a tak se na film dá dodívat nejen z pocitu, jak to s ním asi skončí. [1805. hodnocení, 108. komentář, 15%, 61. nejhorší film] ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)
  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)

Reklama

Reklama