Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

chaturga 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že toto nemůže nikdo brát vážně. Je to slátanina jako každá jiná podobného žraločího dna i jiného dna. Ale jelikož jsem sběratel a hráč videoher sega a nintendo od všech nejstarších konzolí po nejnovější, tak dám alespoň jednu hvězdičku za to, že ta počítačová grafika je docela pěkná:) Ve srovnání s herními konzolemi:) ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Film sa tváril strašne megalomansky :D ale nevyšlo to. Nedostatok financií na tieto megalomanské zábery sa riešili počítačovou animáciou a pri niektorích scénach som mal pocit že pozerám dobre urobené intro nejakej počítačovej hry, keďže týchto umelých záberov bolo naozaj neskutočne veľa. Príbeh kostrbatý, postavy plytké, dialógy tupé.... :D Jediné plus si tento film zaslúži za to, že žralok bol vcelku obstojne animovaný a vyhli sme sa tak gumenej nepohyblivej replike, ktorá mala vyzerať akože reálne.....ale ajtak....15 %... ()

Reklama

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nebylo to tak špatné, jak jsem čekal. Za mě lepší než Lovec žraloků. Zápletka velmi dobrá, vykreslení pravěkého moře předčilo má (nízká) očekávání a výkony herců sice podprůměr, ale nic děsného. Samotné hororové scény už se moc nepovedly. Scéna s pravěkou rybou je zoufale špatně nastříhaná a samotný Megalodon je udělaný pomocí počítačových efektů a vypadá jak z nějaké počítačové hry. Objeví se až po nějaké době a závěrečné finále se tvůrcům vůbec nepovedlo. Slabší dvě hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film Megalodon mě moc nenadchnul, přestože má několik kratičkých záblesků a světlejších chvilek, tak svou kvalitou patří k odpadním filmům. Zpracování žraloka patří mezi ty nejhorší co jsem kdy viděl. Ani výkony herců mě moc nepotěšili, ale alespoň si tu zahráli pěkné herečky. Jinak menší obavy nakonec: jak to tak vypadá, tak tvůrci uvažovali i o pokračování protože žádné zvíře nežije samo!!! A já doufám, že pokud někdy vznikne dvojka, tak bude mnohem lepší než tohle. Za pěkné záběry na prehistorické živočichy, scénu s uvízlou rybou a pěkné herečky dávám hodně slabých 30%. Znám totiž ještě mnohem horší žraločí filmy. ()

Cheirodon odpad!

všechny recenze uživatele

Od dôb čeľustí milujem filmy o žralokoch a iných morských príšerách. Ale takto trestuhodne dosúložiť celkom dobrý námet dokáže len americká produkcia. Takže v skratke: Dobrý námet. Peniaze tiež asi nechýbali. Herecké výkony na úrovni amatérskeho divadla z Užhorodu. Kamera - stredoškolská úroveň. Réžia - IQ 55 - myslím, že ten imbecil je rád že sa dokáže sám vymočiť. Bóže, kiež by jednu pätinu peňazí a námet dostali povedzme Francúzi alebo Švédi. Bravo kovboji, zase sa vám raz podarilo niečo OBER_DOJEBKAŤ. Odpad, Odpad, Odpad.!!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)
  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno