Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

Madadajo odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavé, velmi zajímavé. Záběr ve velkém celku: Přílet helikoptéry, kamera sleduje její let. Záběr v celku: Pohled na dveře helikoptéry, v okně vidíme asi hlavního hrdinu, rám dveří má sněhově bílou barvu. Opět záběr ve velkém celku: Celá helikoptéra, je tmavě šedé barvy bez jediného proužku bílé... A podobných kousků tam bylo ještě víc, než kolik by někdo dokázal vůbec naplánovat schválně. Občas si říkám, že už jsem zažil docela hodně ale toto... Zajímavé, velmi zajímavé. Jen tak bokem, abych nezapoměl zmínit, smál jsem se, že tak obrovská plošina plave po hladině a ke dnu je připoutána železnými lany, ale budiž. Jenže pak jsem se málem "počůral", když při zemětřesení na dně oceánu se otřesy otřásala i v té chvíli plovoucí plošina. Co dodat? Zajímavé, velmi zajímavé ()

Pochtli 

všechny recenze uživatele

V první části filmu jsem přemýšlel, co z toho vypadne, od chvile, kdy sjizdeli pochybnym vytahem na dvou lanech kamsi na dno more, jsem uz jen nevericne trestil oci, co na me jeste asi ceka (zralok udelany snad z gumy:), z ceho se asi dravy rybicky krmily, vrtulnik v zaberech vypadal spis jako modylek na dalkove ovladani)... Film stoji leda za pobaveni nad zpracovanim a hromadou nesmyslu.. ()

Reklama

megan017

všechny recenze uživatele

Tento shit, je něco jako žraločí Star Trek. Ergo. Většinu filmu se jen kecá, i když ve Star Treku ty řeči mají říz. Film se snaží tvářit strašně moc chytře a tu stupiditu to bohužel jen podporuje. Nemožné, ale je to tak." Carcharodon Megalodon" ano, šikulka umí používat Wikipedii, palec nahoru. Po příběhové stránce to zas takový shitoun není. Dělat ropné vrty, a vykopat přitom pohřbený praoceán, to je vlastně celkem slušný. O efektech se radši ani moc nebudu vyjadřovat, protože kdyby měl být Megalodon jak kreslený obrázek, vůbec se ho neleknu. To je tak těžké zvětšit zachyceného bíleho žraloka? Na obal se to povedlo. No, ale tyto nízkorozpočtové filmy slouží k tomu, aby se kritizovaly. Tím pádem vyniknou ty lepší. No, zas takové zlo to není, odpadu je na tohle škoda. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Varování: Obsahuje spoilery, a pokud se neudržím tak i sprostá slova.Novinářka Christen Giddings se svým kameramanem přijíždí na "revoluční" ropnou plošinu kdesi na severu (nebo na jihu? to je fuk). Milí osadníci se jich pěkně ujmou, všechno jim pěkně vysvětlují, ukazují a také je vezmou "výtahem" na výlet 1500 stop (bo metrů) pod hladinu moře (až pocaď se to dá vydržet, ale teďka to teprv začne). Pánové plošináři se prokopou do milióny let zaplavené jeskyně (ehm), kde kromě pěkně svítivých rybiček (viz. komentář wopiho) taktéž žije miliarda piraň (jedna z nich pokouše jednoho z našich přátel) a pak jakási ryba, která je větší než mrakodrap. Té se teda moc nelíbí, že ji vzbudili (asi), tak se rozhodne posádku plošinu zbaštit (teda ty, kteří se napozabíjej sami). Atd, atd, atd ... efekty zralé tak na pár let zpátky, díry ve scénaři jak propasti (opět wopiho komentář .. Ponorka 1 uvízlá na dně, výtah frčí nahoru a posádka výtahu "slibuje", že se pro Ponorku 1. vrátí. Poté se výtah urve, a jen tak tak vyplave na hladinu, a kde se bere tu se bere Ponorka 1 už tu je a pomáhá (ještě že ji ta rybka sežrala). A jak to celé skončilo? Ani nevím, půl hodiny po konci filmu nevím jestli borci sežrali rybu nebo ona je. Verdikt: Takhle hroznej film jsem dlouho neviděl (jestli vůbec někdy). Jestli můžete, držte se od toho dál, nebo aspoň koukejte jen na první půlhodinu. Opravdu. Myslím to vážně:) ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Pozor !! Oficiální text distributora obsahuje spoilery cca 75% děje "filmu" a já Vám sdělím zbylých 25% - Žralok vypadá jako z nějaký dvacet let starý hry, je neuvěřitelně k smíchu a zaručeně neudělá nic, na co si za dva dny max vzpomenete. Jo a ještě jedna důležitá informace. Posloucháte? Čtete pozorně? Ok...tak Já Vám to prozradím. Je to MRDKOVINA ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)
  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)

Reklama

Reklama