Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kravina, ale my tzv. páni tvorstva děláme vše proto, abychom zničili svět sami. Cožpak víme co kde může žít a stejně pořád otevíráme Pandořinu skříňku a myslíme, že nám vše projde. Doufám, že se jednou najde protivník, kterého nezdoláme a svět konečně půjde do hajzlu a necháme přírodu v klidu. Možná by se třeba mohl vrátit nějaký ten raptor :) ()

chaturga 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že toto nemůže nikdo brát vážně. Je to slátanina jako každá jiná podobného žraločího dna i jiného dna. Ale jelikož jsem sběratel a hráč videoher sega a nintendo od všech nejstarších konzolí po nejnovější, tak dám alespoň jednu hvězdičku za to, že ta počítačová grafika je docela pěkná:) Ve srovnání s herními konzolemi:) ()

Reklama

megan017

všechny recenze uživatele

Tento shit, je něco jako žraločí Star Trek. Ergo. Většinu filmu se jen kecá, i když ve Star Treku ty řeči mají říz. Film se snaží tvářit strašně moc chytře a tu stupiditu to bohužel jen podporuje. Nemožné, ale je to tak." Carcharodon Megalodon" ano, šikulka umí používat Wikipedii, palec nahoru. Po příběhové stránce to zas takový shitoun není. Dělat ropné vrty, a vykopat přitom pohřbený praoceán, to je vlastně celkem slušný. O efektech se radši ani moc nebudu vyjadřovat, protože kdyby měl být Megalodon jak kreslený obrázek, vůbec se ho neleknu. To je tak těžké zvětšit zachyceného bíleho žraloka? Na obal se to povedlo. No, ale tyto nízkorozpočtové filmy slouží k tomu, aby se kritizovaly. Tím pádem vyniknou ty lepší. No, zas takové zlo to není, odpadu je na tohle škoda. ()

Trenz 

všechny recenze uživatele

Když nad tím tak přemýšlím, mně se ten film líbil docela dost. Jo, ten žralok byl opravdu předigitalizovanej, ale jinak tomu filmu nemám v podstatě co vyčíst. Možná to bude i tím, že se na tyhle filmy nedívám a udělala jsem vyjimku kvůli Robinovi Sachsovi. Dabing mě nezklamal. To je vždycky to, čeho se děsím nejvíc. Tentokrát vybírali dobře a i charaktery byly hezky vykreslený... ()

Medic.Droid odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatné. Tak hrozně moc špatné. Film se stupidní zápletkou, stupidními herci, kteří předvádí stupidní "herecké výkony", stupidní grafika a nakonec, stupidní zakončení. Záběry na plavidla, žraloka a plošinu vypadá jako vystřihlé z Lego filmu, akorát jsou zde více zaoblená místa. Dialogy stupidní. Navíc neskutečně idiotská scéna odhalení kdy "Vidíte to na radaru ? Má to tak 18, možná 17 metrů, plave to 25 - 30 km/h...asi velryba" ...nastane dramatická hudba a jeho parták řekne " Ale ne, veryby plavou rychlostí 10 - 15 km/h".... no ty vole. V tuto chvíli jsem měl dost. Pak přišel an řadu hrdina, žralok. V padesáté první minutě se objevuje válec. "Žralok" s dementním výrazem...netušil jsem, že se žraloci dokáží tvářit, ale tady to tvůrci dokázali. A to jak se mu 1,5 kilometru pod hladinou blýskalo oko, přičemž tam nic nesvítilo, ALE ! I přes 1,5km vodního sloupce jsou na hgladině vidět světla a to velice jasně. A zppůsob, jakým se zbaví žraloka. OMG ! Nejtrapnější moment toho týpka, kdy sevřel v ruce supr amulet, ale místo morfování na nějakého nidžu přišel zabijácký úsměv, pak to bouchlo. Pod vodou lány kouře, al z ponorky a 18 metrového žraloka ani drobeček. Všichni co toto budou číst, prosím, nedívejte se na to. Je to tak špatné a ještě horší než všichni říkají. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)
  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)

Reklama

Reklama