Reklama

Reklama

Aristokratka ve varu

  • Slovensko Aristokratka vo vare (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hrabě Frank Kostka (Hynek Čermák), jeho žena Vivien (Tatiana Dyková) a jejich dcera Marie (Yvona Stolařová) žijí na svém rodovém zámku Kostka. Udržovat zámek v chodu jim pomáhá hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová), údržbář Krása (Pavel Liška) a kastelán Josef (Martin Pechlát). Původní zájem návštěvníků zámku o kletbu komtesy Marie už netáhne jako dřív, což Marii vůbec nevadí – alespoň má dostatek času na svého Maxe (Zdeněk Piškula), šlechtice z vedlejšího zámku Hvězda. Frank je ovšem v koncích, není dost peněz ani na výplaty, ani na potřebné opravy. A právě v tu chvíli se objeví dcera právníka Bendy Deniska (Simona Lewandowska), která rozvíří poklidné vody rodového sídla… (Evolution Films)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (111)

Estadra 

všechny recenze uživatele

Když já nevím ...  Přemýšlím co mám konkrétně pochválit... Ale nic moc mě nenapadá.. a tím neříkám že je ten film špatný... Není... Ale zároveň to není nic světoborného...  Další film už snad ani nemusí být Tak jo chválím herce Hynka Čermáka který v tomto filmu byl asi opravdu nejlepší ... A taky Elišku Balzerovou. 2* ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Vejdělek si asi řekl, že natočit další díl taškařic o novodobých aristokratech by mu mohl získat nějaký ten vejdělek a tak vznikla Aristokratka ve varu. Zase tu máme tu známou skupinku již pevně etablovaného  osazenstva zámku Kostka a i když se tentokráte zámkem začnou prohánět lecjací návštěvníci, dokonce jedna práchnivějící serebrita, prozradím, že humor se kolem zdí s freskami a sgrafity neukázal ani jenou. Ten obešel Kostku obloukem a tak divák jen s jistou útrpností sleduje pitvoření se Čermáka jehož mi tu fakt bylo líto a zbytek snad až na skvěle tradičně hrajícího  Pechláta, který umí pobavit evidentně i v naprosté scénáristické nuzotě radši nebudu komentovat. Nehereckým hřebíčkem do rakve této aristokratky je komparz v podobě návštěvníků zámku... Prostě tupé, blbé a místy až trapné. A tak empatický divák v podstatě sleduje s napětím jen to, zda tloustnoucí Marie přijde s Piškulou v konírně o věneček nebo ne a zda si to napíše v zámecké kapli do deníčku.  Ne,  vyzrazovat to nebudu. To erotické dusno si musítě prožít sami.  Od téhle filmové záležitosti jsem moc nečekal, ale říkal jsem si co kdyby... No tak ne. Žádné kdyby nebyly a návštěvu Kostky lze klidně obejít obloukem. Kopu do sebe jednoho paňáka ořechovice, nebo radši celou flanděru. * ()

Reklama

gogo77 odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 ... strasne, zle, otrasne, trapne...uz davno som nic tak zle nevidel .... este aj Babovresky 3 su k tomuto ceskemu pocinu, oscarovym filmom roka     ... tato ohavna trapnost trvala skoro 2 hodiny a ja som sa v kuse stazoval ... dej hrozny ani neviem co napisat ... jednoducho nezmyselne dialogy uplne nezmyselnych postav .... bez deja ... smutne ze na toto boli peniaze .... a dekel vam odpali uz len Helenka Vondrackova ... za hercov mi bolo trapne ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Adams family v soft verzii a bez peňazí. Zdediť zámok v havarijnom stave je pre nového „pana domácího“ situácia, kde sa jedno oko smeje a druhé plače, pretože byť šĺachticom niečo stojí. No s dávkou šťastia a humoru sa všetko dá zvládnuť lepšie. Podarená komédia, ktorá osvieži váš deň. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl, ale pokud byl stejně zábavný jako dvojka, asi se podívám. Většinou jsem vůči českým komediím až zaujatě kritický, tady si to ale odpustím. Z postav mi seděli i ti, které normálně nemusím (Dyková, Liška), a jediný, kdo mi vyloženě vadil (ale jen kromě posledních pěti minut), byla Lewandowská. Prostředí zámku není nijak originální, ale pořád lepší, než garsonka v paneláku. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • „Potřeboval jsem najít pořádnou vichřici a nakonec se mi to mezi dvě stě dívkami podařilo. Dnes už můžeme říct, že role Denisky se naprosto skvěle ujala Simona Lewandovska. Její tak trochu neukočírovatelná postava rodině Kostkových a zámeckému personálu pořádně zamotá hlavu,“ uvedl režisér snímku Jiří Vejdělek. (SONY_)

Reklama

Reklama