Reklama

Reklama

Aristokratka ve varu

  • Slovensko Aristokratka vo vare (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Hrabě Frank Kostka (Hynek Čermák), jeho žena Vivien (Tatiana Dyková) a jejich dcera Marie (Yvona Stolařová) žijí na svém rodovém zámku Kostka. Udržovat zámek v chodu jim pomáhá hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová), údržbář Krása (Pavel Liška) a kastelán Josef (Martin Pechlát). Původní zájem návštěvníků zámku o kletbu komtesy Marie už netáhne jako dřív, což Marii vůbec nevadí – alespoň má dostatek času na svého Maxe (Zdeněk Piškula), šlechtice z vedlejšího zámku Hvězda. Frank je ovšem v koncích, není dost peněz ani na výplaty, ani na potřebné opravy. A právě v tu chvíli se objeví dcera právníka Bendy Deniska (Simona Lewandowska), která rozvíří poklidné vody rodového sídla… (Evolution Films)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (117)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Aristokratka ve varu na mě zapůsobila veskrze podobným způsobem jako o pět let starší jednička: Jde o úsměvnou, oddechovou komedii, v níž mě opět více bavilo trio pomocníků než trio "Kostek", přičemž na scénu nově přišedší Simona Lewandowska měla též jisté humorné kouzlo - možná prvoplánové, ale funkční. Moc se mi líbila svatební linie - ať už se jednalo o přípravu vdavek nebo dojemný příběh paní Tiché o "Helence". P.S. "Lásko má, já stůňu!" ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* Neodolal jsem chvále od kamaráda a tak jsem zkusil ve slabé chvilce pokračování Aristokratky, kterou jsem před časem také viděl a žádný zázrak to pro mě nebyl. Knížky jsem nečetl, ale věřím že musí být zábavné - jen to převedení na filmové plátno nedokáže vystihnout jejich správnou atmosféru. Zpracování se drží na stejné úrovni svého předchůdce a myslím, že komu se líbila jednička, tak bude i pokračování. Což platí i pro ty, komu se to nelíbilo. Viděl jsem už mnohem horší filmy, tak na odpad to není. Herecké obsazení předvádí na co má, nebo k čemu je tlačí režisér. Jinak Lewandowská mi tam přišla ze všech nejlepší, asi blonďaté blbky prostě umí ;-). [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

jakubi 

všechny recenze uživatele

Milý film. Na knížky samozřejmě nemá. Ale kdo četl, ví, že text pana Bočka se prostě přesně zfilmovat doslova nedá. Odhlédneme tedy od knížek a bereme je jen jako "na motivy", je film velice pěkně zpracovaný stejně jako jednička. Jen mi bylo líto linie Zdeňka Piškuly, ta je ve filmu jakoby navíc, lacině předvídatelná a nefunkční. Ale to je jen postesk, ne výčitka. Jdu si připít ořechovkou :-) ()

Fuksinka 

všechny recenze uživatele

Z knížky to nemělo v podstatě skoro nic. Jak dej, tak charakter postav dost změněný. "Zápletka" s Maxem vyloženě trapná a scenáristicky jak ze zakladky. Zachraňují to herci. Hlavně Lewandowská je fakt dobrá. A vtipy? Párkrát jsem se usmála, ale nezasmála jsem se ani jednou. Přitom Boček má knihu plnou "šrapnelů". Stačilo to jen opsat. Když pominu, že se jedná jen o parazitování na známé knize, hodnotím to jako jednu z dalších průměrných českých komedií. Že u ní nemám nutkání zalézt trapností pod deku ovšem víc, jak na 2 z 5 nestačí. ()

Estadra 

všechny recenze uživatele

Když já nevím ...  Přemýšlím co mám konkrétně pochválit... Ale nic moc mě nenapadá.. a tím neříkám že je ten film špatný... Není... Ale zároveň to není nic světoborného...  Další film už snad ani nemusí být Tak jo chválím herce Hynka Čermáka který v tomto filmu byl asi opravdu nejlepší ... A taky Elišku Balzerovou. 2* ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • „Potřeboval jsem najít pořádnou vichřici a nakonec se mi to mezi dvě stě dívkami podařilo. Dnes už můžeme říct, že role Denisky se naprosto skvěle ujala Simona Lewandovska. Její tak trochu neukočírovatelná postava rodině Kostkových a zámeckému personálu pořádně zamotá hlavu,“ uvedl režisér snímku Jiří Vejdělek. (SONY_)

Reklama

Reklama