Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 4

  • USA Kung Fu Panda 4 (více)
Trailer 5

Hrdina animované ságy Kung Fu Panda už mnohokrát prokázal, že si titul „Dračí bojovník“ navzdory všemu (zejména své nemotornosti) skutečně zaslouží. Pod odborným dohledem Mistra Šifu, se stará o to, aby jeho rodné Údolí klidu dostálo svému názvu. Jenže jeho mentor si teď usmyslel, že Po by měl povýšit a stát se duchovním vůdcem celého údolí a tím pádem také vybrat svého nástupce do role Dračího bojovníka. To se pandímu hrdinovi moc nezamlouvá, protože o duchovním vedení toho ví ještě mnohem míň, než na startu své hrdinské kariéry věděl o kung fu. Úvahy o novém ochránci Údolí klidu naneštěstí přeruší mocná čarodějnice, která je sice původem chameleón, jenže je to vlastně jedno, protože se dokáže proměnit prakticky v kohokoliv. A tahle potvora se právě rozhodla, že získá bojové dovednosti od všech legendárních kung fu bojovníků, které Po v minulosti porazil. Věří totiž, že jejich spojením se z ní stane monstrum, na které bude i Dračí bojovník krátký. Po tedy musí ještě na čas odložit duchovno k ledu, vyhrnout si rukávy a pustit se do poctivé kung fu práce. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (137)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

I na počtvrté naprosto neomylně. Panda i nadále ždíme maximum z možností současné animace (při zachování stylizace nasazené v prvním díle), perfektně si hraje s žánrovými stereotypy a klišé, opět sází vydatného záporáka a drží trend, že je s každým dílem trochu jiná. Nestagnuje, vyvíjí se, roste s diváky. Moje asi nejoblíbenější animovaná franšíza. Viděno v dabingu (dítě), nemůžu se dočkat originálu. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

páni, na to jak jednička byla super, což je ještě slabý slovo, protože tenhle animáč o fackovací pandě můžu sledovat kdekoliv a kdykoliv, a dvojku s trojkou jsem radši vynechal, ale pak byla ta genericky animovaná píčovina legendy o mazáctví, kterou jsem sjel několikrát tehdy na Smíchově, ale ten posun se opravdu v prdel vobrací. Opravdu hroznej animák, který jen reflektuje nestoudnost moderních cgi sraček bez přidané hodnoty, žádné vložky kterou by si užil i dospělý divák, aby se v kině neokousal nudou všechny svoje nehty na prstech, ale jak dizny, pixar tak dreamworks se hodně zhoršuje, škoda. A kde se, do piče, schovala kudlanka a vopice, a v podstatě celá zuřivá pětka? Čínský pching-chong je rozprodal do zoo, nebo z jejich kožešin se dělají Baťky v čínské továrně? Alespoň tu zbyl Mistr Tříska. ()

Reklama

Frantisek.Fu 

všechny recenze uživatele

Po se vrátil počtvrté a opět sází divokou zábavnou jízdu, která oproti předchozím dílům jede takřka bez zastavení. I když jsem se bavil, tak mi přišel snímek místy svým humore hloupý až nucený a zároveň působil dosti levně, už jen tím, že se kromě závěrečných titulků za celou dobu neobjeví Pět Postrachů a ani jejich dabéři. Popravdě jestli tímto způsobem bude vypadat i pátý díl, tak měla tahle značka zůstat u ledu. 6/10 ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(48/2024) / Je pravda, že panda je stále zábava ale súhlasím, aj s tým že je to jasne najslabší diel. Chyba tomu proste chytľavejší výraznejší príbeh. Pozeral som to tak trochu zo zotrvačnosti, viac ako z reálnej motivácie vidieť rozuzlenie. Táto séria asi už povedala čo chcela a pokračovanie nedáva moc zmysel. (6/10) ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Už to nebolo tak dobré ako prvé tri diely, ale stále nadpriemerne dobrá rozprávka, vtipná, graficky úžasná, choreografia súbojov nápaditá. Akurát to hlbšie posolstvo bola slabšie a dej mi tak trochu prišiel inšpirovaný Zootropolisom. Chýbala mi aj veľká 5 a Sifu bol tiež málo. Stavilo sa hodne na novú postavu. Tá bola síce moc sympatická ale aj hodne predvídateľná. Každopádne stále dosť dobré, aj na 4*. Ale to som dal niektorým predošlím dielom a tento nebol taký top. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o druhou kvadralogii od studia DreamWorks po filmové sérii Shrek. (JG9)
  • V originálním dabingu je postava Pandy Pig dabována americkým youtuberem Mr. Beastem (Jimmy Donaldson). (Tongo)
  • Jedná se první díl Kung Fu Pandy, ve kterém o sobě Po říká, že je Kung Fu Panda. (Bestfan112)

Reklama

Reklama