Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 2

  • Kanada Ginger Snaps 2: Unleashed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Brigitte se nakazila lykantropií od své sestry Ginger, o niž se dříve starala. Tato nemoc ji sžírá zevnitř nejen tělesně, ale především duševně. Jejímu zdraví také neprospěje, že ji zavřeli do léčebny drogově závislých kvůli detoxikaci, protože lék, jenž jí jediný pomáhá oddálit hrůznou přeměnu ve vraždící monstrum považují za drogu. A k tomu ji pronásleduje i jiná krvežíznivá bestie za ne zrovna neobvyklým účelem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

HAL 

všechny recenze uživatele

Od série Moje sestra vlkodlak jsem čekal dementní videobéčka, k mému překvapení však jde o jedny z nejpovedenějších vlkodlačích filmů jaké jsou vůbec k vidění. A druhý díl je ještě o notný kus lepší než první, protože ono mizerně namaskované monstrum je zde spíše tušené než viděné... a tudíž divákův jemnocit vkusu tolik netrpí. Obzvlášť když se většinou filmu rozvíjí spíše psychologické téma jak postavy sympatické hlavní hrdinky čelící nezastavitelné mutaci, tak její nové (a neméně sympatické) kamarádky z psychiatrické léčebny. 8/10 ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se bál že jednička byla jen taková haluz a že dvojka splní úlohu většiny dvojek-prostě čekal jsem výrazné snížení kvality-Brzy jsem mněl být přesvědčen o opaku-druhý díl série je ještě více temný-v prvním díle je především na začátku pár momentů ze kterých jsem mněl dobrý pocit(jde především o pouto mezi sestrami)-v druhém díle nic takového není-situace je v prdeli už od samého začátku-Brigitte nejvíc trpí tím že už tu nemá sestru která by jí pomohla(naopak,i když se ji Ginger zjevuje,nabádá ji aby všechno vzdala)-divná holčička se zálibou v comicsech a ohni(mimochodem fakt psycho postava)prostě nemůže nahradit sestru,i když se snaží.-vše se opět bolestivě blíží ke konci,který je velmi chytrým vyvrcholením.--Opět musím vyzdvihnout masky-promněna je opět krásně pomalá a plynulá,Brigitte každým okamžikem vzpadá více jako zvíře-vše je opět velmi kvalitně zahrané,což u strašidelných filmů nebývá obvyklé--No abych to zkrátil-zatraceně kvalitní dvojka,která je možná o čuc lepší než jednička. ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

V tomto filme sa toho fakt príliš nedeje a ani báť sa asi nebudete (mimochodom, poznáte nejaký vlkolačí horor, ktorý vám naozaj nahnal strach?). Zato tu ale celkom funguje atmosféra, mrazivý pocit odcudzenia a cynický humor (poznámka Ghost nad odtrhnutou psou hlavou: „Rockymu schází starý dobrý časy“). Mimochodom, práve postava komiksovej fanynky Ghost, so svojou nevypočítateľnosťou, umocnenou detským výzorom, neurotickými tikmi, zvrhlými spádmi a košatou slovnou zásobou je priam geniálnym sekundantom večne zachmúrenej Ginger, ktorá až neuveriteľne pripomína rodnú sestru Marilyna Mansona. Skrátka, viac sa tu toho deje v druhom pláne než v obraze – a to pri hororoch občas poteší. Preto také vysoké hodnotenie, hoci inak by to bolo maximálne za tri * . ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Pokracovani skoro stejne dobre prvniho dilu. Vlkodlaci "problem" je opet lehce upozaden a prostor dostavaji predevsim vztahy. Scenaristicky je film sice trochu roztristenej, ale nektere postavy jsou napsany genialne. Moc se mi libila mala Ghost, celou dobu clovek netusi, co si o ni myslet. Skvele byla zahrana i jeji babicka (i kdyz byly videt jen oci) a hlavni muzsky "hrdina". Kapitolou samou o sobe je pak samozrejmne sen kazdeho psychologa - masturbacni terapie. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Začínam měnit svuj názor na to že nejde natočit překvapivé a zajímavé vlkodlačí filmy odehrávající se v současnosti. Výborně vybrané představitelky hlavních rolí jsou ozdobou tohoto projektu. V Ginger Snaps sérii ani tak moc nejde o samotné vlkodlaky jako spíš o mezilidské a rodinné vztahy. A je to překvapivě mnohem zajímavější než jen "obyčejný" horor. Třešničkou na dortu je skvělá režie a výborná práce s hudbou a zvukovými efekty. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Tatiana Maslany si musela nechat obarvit vlasy na blond, protože ve skutečnosti má tmavě hnědé vlasy. (Stocki)
  • Film se natáčel 40 dní od 3. února do 14. března roku 2003. Natáčelo se v prostředí opuštěné léčebny v Edmontu v Albertě (Kanada). Budova byla postavená v roce 1967 a nebyla využívána po mnoho let. (Stocki)

Reklama

Reklama