Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 2

  • Kanada Ginger Snaps 2: Unleashed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Brigitte se nakazila lykantropií od své sestry Ginger, o niž se dříve starala. Tato nemoc ji sžírá zevnitř nejen tělesně, ale především duševně. Jejímu zdraví také neprospěje, že ji zavřeli do léčebny drogově závislých kvůli detoxikaci, protože lék, jenž jí jediný pomáhá oddálit hrůznou přeměnu ve vraždící monstrum považují za drogu. A k tomu ji pronásleduje i jiná krvežíznivá bestie za ne zrovna neobvyklým účelem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Záverečný klimax mi niečo napovedal. A to, že Brett Sullivan nieje zlý režisér a keby sa bol držal svojho talentu nielen na konci, bol by natočil skvelý film. Minimálne tak dobrý, ako jednička. Ale ono je to vlastne len o ´´feťáčke´´, ktorá sa so svojím problémom chce vysporiadať po svojom, ale mudrlanti z liečebne jej v tom však pekne podkopávajú labky. Plusy za spomenutý akčný záver a posledné sekundy filmu, ktorý dá vedieť, že existujú väčšie monštrá, ako sú vlkolaci. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě daleko horší než pérvní díl, tady se to přesunulo do nějaký léčebny, sice to nemá nějak zvlášť špatnej děj, ale je to nuda, žádný napínavý nebo hororový scény, jen se pořád řeší jak a kde dostat lék, konec taky nic moc a opět mizerný triky, takže nevim co na tomhle díle je lepší než na prvním, že má lepší hodnocení ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

O hodně lepší než první díl. Vlkodlak vypadá skvěle, prostředí psychiatrické léčebny je v hororu vždy potěšující, stupňované napětí, grandiózní finále s nečekanou pointou (fakt jsem to do poslední chvíle nevytušil), Emily Perkins hraje moc dobře a jako třešnička na dortu je skupinová léčba drogově závislých hromadnou masturbací :-). Jediné, co mi vadilo byla postava Ginger, která byla do filmu naroubována opravdu dost násilně. Doporučuji všem, kteří mají rádi horory s tím, že můžou klidně vynechat první díl. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +prostředí, herecké výkony, atmosféra, efekty -druhá polovina filmu, stále slabá hudba.../// Lepší než první díl. Fain je že příběh na sebe navazuje. Nakonec zabránilo dát vyšší hodnocení vyvýjející se děj. Už jsem se těšil jak v léčebně všechny vykosí za to, že jí nepomohli a dohnali jí tak k proměne. No nestalo se, jako horror tedy velice slabé. Ovšem jako pohled do nitra postav je to dost dobré. Každopádně jednou stačilo./// Celkem 55%/// ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ginger po konflikte so sestrou je mŕtva. Jej sestru však čaká taký istý osud pretože boj s vlkodlakom sa nezaobišiel bez zranení. Priskyrica (droga, ktorou sa lieči) premenu nezastaví úplne a tak sa dostáva do liečebného ústavu. Tu stretáva dievčatko Ghost, ktorá v jej živote zohrá dôležitú úlohu. Naviac ju ešte prenasleduje nejaký vlkodlak, ktorý by sa s ňou najradšej ... spáril. Tak ako sa jednotka vyhla zaradeniu ako obyčajné vlkodlačie béčko, tak sa jej vyhlo aj jej pokračovanie. No opäť iným spôsobom. To, že sa režisér snaží napodobniť Finchera (a celkom sa mu to darí) je poznať hneď z úvodných titulkov a dopomáha mu k tomu aj depresívny hudobný doprovod. No to, že nakoniec z neho vyjde ako nejaký klon Fight Clubu som fakt nečakal a vo výsledku ma to i zarazilo. Premena hlavnej predstaviteľky tentoraz nie je podaná tak pôsobivo, proste kašle sa na malé detajlíky (žiadneho narastajúceho chvostu sa tu nedočkáme), ktoré práve z jednotky urobili to pravé orechové. Odpadáva tu pocit ohrozenia premenenej Ginger k jej sestre. Hrozba voči ostatným ľuďom je bezvýznamná, pretože sú to v postate nesympatické postavy a Ghost je tak tajomná, že fakt neviete, čo si o nej myslieť. A tým pádom držíme palce iba meniacej sa Brigitte pred neznámym vlkodlakom. Pokles napätia je znateľný hlavne v liečebni a finále nie je tak vybičované ako v jednotke, preto o hviezdičku menej. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Film se natáčel 40 dní od 3. února do 14. března roku 2003. Natáčelo se v prostředí opuštěné léčebny v Edmontu v Albertě (Kanada). Budova byla postavená v roce 1967 a nebyla využívána po mnoho let. (Stocki)
  • Aby Tatiana Maslany (Ghost) vypadala ještě více mladě, filmaři ji dali na horní zuby rovnátka. (Stocki)

Reklama

Reklama