Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První případ výzkumného týmu paranormálních specialistů je situován do oblasti, která je známa tím, že v ní mimozemšťané v 80. letech často a rádi zanechávali kruhy v obilí. Tentokrát ale v kruhu nechali i mrtvého muže. Ufolog je uprostřed parného léta nalezen zamrzlý v kostce ledu. Jak dlouho byl v kontaktu s mimozemšťany z Epsilon Eridani A? A čím je tak naštval? (Česká televize)

(více)

Recenze (123)

helraiser 

všechny recenze uživatele

Naprosto promarněná příležitost, mohlo tu vzniknout něco podobného Aktům X či Faktoru PSÍ, taková akta X komunistického režimu a místo toho tu máme zase takovou zhovadilost. Naprosto to zabili. U nás prostě nejsou schopni natočit nic pořádného i když mají k dispozici takový materiál, jako mají v tomto případě. No nic, dám šanci ještě druhému dílu a pokud nedojde k rapidnímu zlepšení, tak končím. ()

TheDoll 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně neutrální dojmy. Postavy normální, mají mezi sebou v pohodě dynamiku. Takové neškodné, trochu se škádlí. Případ žádná pecka, ale ušel. Stačil mi v podstatě zvuk bez obrazu. Paranormálna se nám dostalo na konci epizody, tak uvidíme, co z toho bude dál. Neurazí, ale (zatím) moc nenadchne. Zvládnete u toho vyžehlit nebo si udělat vlasy. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Zázrak se nekonná. Dost pomalý a omšelý...a to vážně není kompliment. Macháček je rád, že se dopachtí do konce repliky o třech větách. Charisma ta tam. Cina hraje postavu z jiného seriálu. Potěšila Lenka Termerová a Rostislav Novák, ale boužel jejich postavy moc děj neovlivily. Ta hudba to posílá za oběžnou dráhu, kde se udusíte tou zatuchlostí a neinvenčním stereotypem. ()

M+M 

všechny recenze uživatele

Troškovy Strašidla s kriminální zápletkou. Tak nějak se mi jevil začátek dílu. Jinak ten obraz je opravdu šílený, že se na to ani nedá dívat. Přesoudruhováno až běda, ale co čekat, když scénarista a ani režisér byli v osmdesátých letech ještě na houbách. Tím pádem je to spíš trapný pokus o komediální seriál posazený do nádoby komunismu. Snad Macháčkova postava měla i smysluplné dialogy, ale spíše se divím, že do toho Jirka šel. Za mně opravdu spíš určeno k rychlému propadu na smetiště seriálových dějin. ()

Horn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový zvláštní odstín barev, prostředí ústavu mi neodbytně evokovalo sídlo některého z ranných soupeřů Jamese Bonda. Jediným pozitivem je to že ve smršti různých repríz je to zase něco nového, a to je podle mne málo. A neodpustím si poznámku - příslušnice tajné policie nosí u pasu klasické pouzdro na pistoly, které používaly uniformovné složky - to moc tajné není, že? ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Klubovna ufologů se nachází na fotbalovém hřišti v Třebotově u Černošic. (rakovnik)
  • Scény ze zemědělského družstva se natáčely na farmě v Opatově u Svitav. (Olík)

Reklama

Reklama