Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

petero 

všechny recenze uživatele

Wicker Park mi pripadá ako keby Alejandro González Ińárritu zobral do rúk klasický romantický scenár a natočil ho s nelineárnym dejom ako to vie iba on. Vďaka tomu ma film zaujal pretože zo začiatku mi vôbec nič nedávalo zmysel no našťastie všetko postupne do seba začalo krásne zapadať a na koniec sa všetko do bodky vysvetlilo. Takto sa majú točiť filmy nútiace divákov trošku premýšľať. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Většinu filmu jsem si říkal, co se z toho vyklube. Pak se to vyklubalo a byl jsem doslova šokován tím, jak odporná lidská bytost může být. Nakonec si však člověk stejně řekne, že je celý film postavený na hlavu, neb v dnešní době nemoci potkat člověka dva roky, maje jeho adresu a telefonní číslo, je dost absurdní... 60% ()

Reklama

Lynn 

všechny recenze uživatele

Velice krásný film, tohle "Miluj mě, prosím". Ze začátku nepříliš výřečná romance, kde se moc nemluví a vše je vyjádřeno obrazem s překrásně zasněnými a poetickými flashbacky. Asi v půlce se však filmové vyprávění radikálně promění a my začínáme sledovat dokonale do sebe zapadající puzzle, o jehož konci všichni víme, jak dopadne. Přesto mne snímek nezačal nudit, ale vychutnala jsem si ho až do konce. Rovněž překvapivě dobří jsou i všichni mladí herci, hlavně Rose Byrne a Josh Hartnett (jediný, kdo možná příliš přehrává je Matthew Lillard). S potěšením dávám 4*. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu jsem měl pocit,že sleduju nějaký podprůměrný romantický film s velmi špatnou Dianou Kruger.Poté už ale celý film nabral neuvěřitelné tempo,které mu vydrželo až do konce. Nevěděl jsem do poslední chvíle na čem jsem, i když jsem si to mohl domyslet.Paul McGuigan ovšem tento film zrežíroval tak perfektně že vám to bude připadat,že film s podobnou tématikou vidíte poprvé a má vás čím překvapit.Vřele doporučuju, tento film totiž časem neuvěřitelně dozrává a přetvořil se v jeden z mých nejoblíbenějších romantických filmů- ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Romantika vyprávěná tak trochu na přeskáčku jako Pulp Fiction? Proč ne... Jednoduchý a naprosto běžný hollywoodský příběh je tím více než dost ozvláštněný a díky zručné režii ohromně silný. V na první pohled komplikované story se ukrývá spousta lásky a jiných trápení, které vás nenechají na pochybách, že Josh a Diane prostě MUSÍ skončit spolu a budete jim držet palce od začátku do konce. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (10)

  • Ačkoli se film v originále jmenuje Wicker Park, scény v parku se netočily ve Wicker Park v Chicagu. Tyto scény se natáčely v Quebecu. (Karlos80)
  • Pro britského režiséra Paula McGuigana to byl hollywoodský debut, do té doby měl na kontě pouze britské snímky jako např. Acid House (1998). (imro)

Reklama

Reklama