Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Pěkně zamotané - tak, že vás to nutí bedlivě sledovat. Zápletka se mi rozhodně líbila, i když "míjení" dvou postav bylo poněkud okaté a přehnané, ale tím to aspoň zvyšovalo napětí. Za Joshe Hartnetta jsem byla ráda, protože jsem ho už hodně dlouho v ničem neviděla. Ve výsledku dobrý, promyšlený romanticko-dramatický film. ~(4,0)~ ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Wau! Wau! Wau! Dneska je těžké najít krásný romantický film, který pohladí po duši a zanechá v člověku spoustu emocí. Wicker Park tohle dokázal. Originální příběh, zimní prostředí, které mě úplně nabudilo, krásná muzika, skvělí herci, kdy prostě Josh umí a DIane není ta tovární hohla pro každou roli. Jeden z mála filmů v poslední době, který mě opravdu dostal na kolena. Pan režisér si s námi v zápletkách hraje a skvěle míchá drama s thrillerem a občas vypouští čistou romantiku, velice ojedinělé! ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Po první hodině jsem uvažoval o podstatně horším hodnocení, pak ale zpřeházená mozaika začne rozkvétat a v celkovém součtu jsem se zasekl někde mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. I přes prkenného Joshe Hartnetta a Diane Kruger, jejíž herectví vyznává taktiku "jsem hezká a umím se usmívat", nabízí film poměrně silný závěr... možná je to dané i tím, že až v něm je konečně vše jasné a propletenec vztahů, v němž hraje větší či menší roli pět lidí, pozná svůj jasný výsledek. Největší klad filmu, pokud pomineme vizuální i hudební stránku, je tak paradoxně matoucí přístup tvůrců, který mě v úvodu štval a který z jinak nekomplikované story dělá film komplikovaný. 7/10 ()

petero 

všechny recenze uživatele

Wicker Park mi pripadá ako keby Alejandro González Ińárritu zobral do rúk klasický romantický scenár a natočil ho s nelineárnym dejom ako to vie iba on. Vďaka tomu ma film zaujal pretože zo začiatku mi vôbec nič nedávalo zmysel no našťastie všetko postupne do seba začalo krásne zapadať a na koniec sa všetko do bodky vysvetlilo. Takto sa majú točiť filmy nútiace divákov trošku premýšľať. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Harnett, Kruger a Lillard nepatří do první tisícovky mých oblíbených herců, ale Wicker Park (i přes své chybky, projevující se zejména ve druhé půlce značnou překombinovaností) má tááákhle velké srdce a všichni, kteří pořád ještě věří na tu jednu pravou, osudovou lásku, si ho určitě užijí. Osobně se mi víc líbila polovina první, kde ještě nebyly karty rozdány a film nezatěžovalo tolik flashbacků a vysvětlování. Ale pro romantiky mezi námi každopádně povinnost. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (10)

  • Film se původně měl jmenovat „The Apartment“, ale po nějaký čas se producenti oháněli i názvem „Obsessed“. Představitel jedné z hlavních rolí Josh Hartnett ale jeden z názvů označil jako vhodný pro televizní film týdně, po čemž studio MGM zvolilo raději další ze zvažovaných, „Wicker Park“. (imro)
  • Ačkoli se film v originále jmenuje Wicker Park, scény v parku se netočily ve Wicker Park v Chicagu. Tyto scény se natáčely v Quebecu. (Karlos80)

Reklama

Reklama