Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

kingik 

všechny recenze uživatele

Absolutně mě pojetí tohoto filmu neoslovilo. Velmi jsem se nudil. Nechápu, co na tomto filmu bylo tak úžasného. že se vypracoval až do červených čísel. Pro mě jeden z nejhorších a nejméně záživných filmů s milostnou tématikou. Herci asi sami nevěděli, o co ve filmu jde, nebo alespoň mně tak připadali při ztvárnění svých postav. 40% ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Kdybych neznal CSFD, tak bych si tenhle film nikdy nepůjčil, tomu věřte. Očekával bych tuctovou romantickou komedii...Ovšem zdejší interesantní hodnocení mě donutilo zkusit to. I tak moje očekávání byla stále poměrně nízká. A vyklubal sez toho velmi rafinovaný film, něco mezi romancí, detektivkou a thrillerem. Často jsem byl v napětí a pořád jsem byl zvědavý, co se bude dít dál. Chytrý scénář, zajímavá práce s časem, dobrá režie. Diane Krugerová mě vůbec nezaujala, ta opravdu neumí hrát, zato Rose Byrne ( sakra kdo to je? ) je vynikajicí, rozhodně nejlepší postava filmu. Sakra, já jsem dokonce uvažoval o pěti hvězdách! Díky, CSFD!! ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Čím víc lásce věříme, tím víc nás ničí. Ale někdy za to pak ty šťastné chvíle stojí a my jsme ochotní trpět a nebo dokonce i podrazit někoho blízkého nebo mu dokonce i zničit život. A právě proto, že by toho byla schopna většina těch, kteří umí milovat, mi Alex nepřipadala jako záporná postava, ale jen jako někdo, kdo se neumí vyznat v tom, co je správné či ne a jen prostě poslouchá srdce. Ve filmu samotném je chvílemi trochu obtížné se vyznat v tom, co je přítomnost, co minulost, co pozdější minulost, ale jakmile jsem pochopil, jak to všechno je, tak jsem jen čekal, ať to proboha dopadne dobře a finální scéna na letišti na pozadí songu Scientist od Coldplay je jeden z nejsilnějších romantických finišů, co jsem kdy viděl. Když připočtu výtečné výkony ústřední čtveřice (počítám i mírně odlehčenou postavu kamaráda), vychází mi výborný a nezapomenutelný film. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nemohu bohužel hodnotit jinak, protože první polovinu filmu jsem prakticky nevěděl o co se jedná. Film se zdál byt neuvěřitelně utahaným. Teprve poté se rozjede velmi slušná zápletka, která mě nadchla. Jooo, být zamilovaný to člověk někdy může dělat pěkné sviňárny. Scénu kdy Josh Hartnett sedí u stolu se svým kamarádem a již prokouknutou podvodnicí jsem si náležitě užil. Brrr, to byla situace. 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Baví mne vyprávění příběhů zamotaných v čase i prostoru a romantické okamžiky překonávám s chlapáckým úsměvem, takže tento snímek měl uspokojit mé filmové choutky, ale bohužel mám k němu drobnou leč zásadní výhradu. Nějak mi má prostá hlava nepobrala skutečnost, že se dva lidé, kteří znají svoje adresy i telefonní čísla, nedokáží během dvou let kontaktovat, což ve mně vyvolává pocit, že soudruzi z USA někde udělali chybu nebo se ze mě někdo snažil udělat většího blbce než obvykle. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (10)

  • Ačkoli se film v originále jmenuje Wicker Park, scény v parku se netočily ve Wicker Park v Chicagu. Tyto scény se natáčely v Quebecu. (Karlos80)
  • Restaurace, ve která Matt začne Lise telefonovat se jmenuje Bellucci. Herečka s tímto příjmením a navíc jménem Monica ztvárnila jednu z hlavních rolí v původním francouzském snímku L’Appartement (1996). (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno