Reklama

Reklama

Las Vegas: Kasino

(seriál)
USA, (2003–2008), 73 h 34 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Josh Duhamel, James Lesure, Vanessa Marcil, Molly Sims, James Caan, Nikki Cox, Marsha Thomason, Tom Selleck, Frank Santorelli, Guy Ecker, Dale Dye (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Vítejte v Las Vegas, v kasinu a hotelu Montecito! Hosté si tu mohou dělat, co se jim zlíbí, ale všichni dodržují zásadu: k čemu dojde v Las Vegas, to tam také zůstane. Jen Edu Delinovi a jeho týmu nic neunikne. Mají na starost bezpečnost kasina a čeká je skutečně dost práce... (oficiální text distributora)

Recenze (122)

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Po serii všemožných kriminálek to považuji za příjemnou oddechovku. Viděl jsem několik dílů a myslím si, že se na to dá koukat....Navíc si myslím, že je to velká pohoda, protože, když se v některých dílech objeví osobnosti jako Jean-Claude Van Damme, či na konci dílu vystoupí skupina Black Eyed Peas, tak nezbývá nic jiného než si to užít a hodit se do pohody. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: NOVA = 13.2.2009 - réžia českého znenia = DANIEL TůMA + SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 18.2.2010 - ak ste ťažko pracujúci človek ako ja a po náročnom dni chcete aspoň na 45 minút "vypnúť", je toto tá správna cesta. Krásne ženy, nie úplne blbé zápletky, svižná akcia, nadhľad a občasné inteligentné žmurknutie na skúseného diváka. Vadí mi len nesympatická úvodná zvučka, ktorú asi zostrihali v roku 1991. NICK SLAUGHTER by mal radosť. :-) (5.2.2009) --- Dvojepizóda ÚNOS DELINDY (ktorá je svojráznou variáciou na GRAVE DANGER) a Vianočná epizóda sú zatiaľ absolútne najlepšie. A na úvodnú zvučku som si už v pohode zvykol. (7.6.2009) TECHNICKÁ POZNÁMKA: Idioti z NOVY (16.7.2009) prehodili poradie záverečnej dvojepizódy. Asi preto, že seriál končí otvorene a oni to chceli takto primitívne zamaskovať. Kreténi. (20.7.2009) ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že človek ktorý určuje program TV Dajto má tento seriál veľmi veľmi rád, keďže sa v jeho vysielaní objavuje dlhé roky a často aj viackrát za 1 deň. Mňa seriál absolútne nezaujal- jednak nevýraznými postavami, ale aj prostredím kasína, ktorého téma mi tu prišla spracovaná celkom chabo. Nehovoriac o tom, že niektoré zápletky seriálu sú dosť pritiahnuté za vlasy. Na pomedzí 1* a 2* ()

sebii53 

všechny recenze uživatele

Ano je to nenáročné. Ano je to předvídatelné, ale mě to baví jako snad žádný jiný seriál podobného ražení. Danny McCoy je jedna z mých nejoblíbenějších postav vůbec. Jednu dobu byl dokonce mým Tylerem Durdenem (i když vím, jak moc to zní divně). Ostatní jsou taky fajn, krásně se na ně kouká a dokážou si poradit se vším. Prototyp dokonalého pozlátka. Je jen škoda, že vše skončilo tak jak skončilo. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Tuctový americký seriál v audiovizuální pláštěnce Kriminálky L.V., která v dešti dobrých seriálů neobstojí. Je tu několik dobrých vzpruh, jako je provázanost některých dílů s jinými seriály (Drzá Jordan, ...), obsazení hudebních a filmových hvězd v něolika dílech nebo obměny hereckého obsazení, avšak tím se seriál nezachránil a byl zrušen. Škoda, že předčasně, rád bych se dověděl jak to hodlali zakončit. Zábavný, ale ne vyjímečný - 55% = 3/5 ()

Galerie (165)

Zajímavosti (17)

  • Montecito, je "vlajkovou lodí" celého řetězce kasín, jehož pobočky jsou v New Orleans, Monte Carlu, Renu, Laflinu, Atlantic City, Londýně, na Bahamách a na Hawaii. (Sony1994)
  • V epizodě 1x15 "Die Fast, Die Furious" (Smrt hvězdy) byla součástí děje smrt Jean-Claude Van Dammma, který si zahrál sám sebe. Na konci epizody byla poté informace, že během natáčení této epizody nebyli zabiti žádní Jean-Claude Van Dammové. (Sony1994)

Reklama

Reklama