Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (105)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušné krimi s prvkami trileru, slušne zamotané, že človek čaká, čo z toho vzíde, koniec neočakávaný, ale nemôžem sa zbaviť dojmu, že to bola len taká vata medzi sledovaním ďaleko ďaleko lepších počinov. Nemalo to ambície vyskočiť vyššie, Richard Armitage tam bol pár okamihov, takže to bolo len lákadlo na hlúpych, Netflix si splnil všetky svoje pravidlá, t.j. multi-kulti, gender aj rasa OK, dostali sme aj Gaya, to by predsa nemohlo inak byť, našťastie sme sa to dozvedeli len z rozprávania a nie v akcii, ale aj tak. S kľudným svedomím nemôžem odporučiť napriek slušným trom hviezdam. ()

kiros179 

všechny recenze uživatele

Ne, nejde to.  Ač jsem se snažil, opravdu to dokoukat nejde.  Hlavní představitelka padesátikilová supermodelka-barbína-pilotka-MMAranařka, alias "uhni nebo tě složím" velice usilovně soupeří s policistou "jsem věčne v pr*eli-co teď budu dělat-další výpadek, nevadí sednu za volant a někam se pojedu podívat" o pozici nejotravnější postavy, musím říci, že je to opravdu litý boj.  Pachuť vaty a nekonečně prodlužované nudle z nosu se line celou dobu oněch šesti dílů, které jsem byl schopen vydržet.  Vcelku vypovídající pro celý seriál je fakt, že jediný, které tam mohl něco zahrát (ahoj Thorine) je v seriálu v několokasekundových záblescích, někdy urve možná i minutovou stopáž za celý díl.  10% ()

Reklama

Mateyf.Iks 

všechny recenze uživatele

Zatim jsem videl jeden dil a muzu teda zatim jen s jistotou rict, ze casting directora by meli vyhodit. Leda by dostal za ukol nevybrat ani jednu sympatickou postavu. Potom udelal super job Dokoukano: I kdyz to bylo plny clishe a nepochopitelnosti, tak si to dokazalo drzet napeti a moji pozornost. Krasnej priklad jak zkurenim posledniho dilu, muzem krasne zkurvit celej serial. Dekuji pekne. Asi jsem na tenhle serial moc malo hloupej :-/ ()

ER 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, jak dokázali tvůrci zvládnout tolik témat v jednom seriálu a s takovým množstvím postav a dějových odboček s tím souvisejících. A to je velká bolest seriálu, který pak působí méně srozumitelně a výsledný dopad je takový neslaný, nemastný. Mnohý divák v podstatě skočí na lep zvolenému tempu, které je dynamické a nenechá moc prostoru na uvažování, množství zkratkovitě pojatých scén, včetně retrospektivních a flashbackových scén, je tady obrovské. Nakonec vše drží pohromadě díky promyšlené zápletce o vraždě, která se stala v minulosti a navázala se na současnost. Jen proč se do toho musela namontovat aféra z působení Mayi u vojáků? Dále pak opiová kauza, nebo deepfake? K tomu pak zcela zbytečná detektivní linka s dětmi bratra Mayi. Jak říká klasik "méně je mnohdy více" a tady to platí dvojnásob. Ledacos zachraňuje výborná forma a dokonce i herci, jen Maya jako 52 kg vojanda, která dokáže skolit 100 kg chlapa (střihač se musel hodně zapotit) je fakt v takovýchto scénách utrpením. ()

Kytarka 

všechny recenze uživatele

Líbilo... Nelíbilo... Dohromady nevím. Někdy mi to připadalo jako Nesbovy detektivky, kde si člověk musí kreslit myšlenkové mapy, aby se zorientoval. Někdy mě hlavní hrdinka strašně štvala a někdy mi jí bylo hrozně líto. (Btw. co to je pořád za módu s těmi křivě napíchanými rty?) Dost často mi příběh nedával smysl, 2 a 2 bylo opravdu někdy 5. Dokoukala jsem to za den a půl a ačkoli jsem na konci pustila slzu, myslím, že bych to potřebovala vidět ještě jednou s tím, co teď vím. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)
  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)

Reklama

Reklama