Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pohled na život v mládí basketbalové hvězdy LeBrona Jamese (Marquis Mookie Cook). Celovečerní filmová adaptace knihy LeBrona Jamese a Buzze Bissingera „Shooting Stars“. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Basketbal nepatrí medzi moje obľúbené športy, no napriek tomu sa na filmy z basketbalového prostredia rád pozriem. Odhliadnuc od toho, že ide o pohľad do začiatku kariéry legendárneho LeBrona Jamesa, bolo to celkom vydarené. Najviac sa mi páčila tá súdržnosť štvorice chlapcov, ktorí spolu vyrastali a na ihrisku boli vždy jeden team. Sem tam mi síce išli na nervy svojim prehnaným sebavedomým, ale príbeh to bol pekný - aj keď tu bolo zopár typických športových klišé, ale bez toho by to asi nešlo. 4* ()

Flory14 

všechny recenze uživatele

Příběh zajímavý ale zpracování nijaké. Troufnu si říct že jiný režisér by dokázal vytáhnout z postav, herců a předlohy daleko více. Něco tomu zkrátka chybělo. Každopádně jsem o velké pětce nic nevěděl tudíž jako “doplněk vzdělání” rozhodně nejsem zklamán. Příběh Lebrona mě zajímá a tahle část jeho cesty rozhodně měla co nabídnout. Zápasy jsou docela odfláklé a bez emocí, což u sportovních filmů vždy beru jako minus. Standardní tři hvězdy. Nevadí mi že jsme film viděl ale znovu bych se k němu nevrátil a pokud není nikdo sportovní fanoušek tak bych mu asi neměl ani co na něm doporučit. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Chápu asi co tím LeBron James chtěl říct, ale mně to příjde jako když by chtěl vzkříšit svou kariéru nebo chtěl vzát hold svým 3 a časem 4 kamarádům. Nebylo to vyloženě špatné, ale taky ne zatraceně dobré a to mám přitom živostopisný filmy rád. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama