Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pohled na život v mládí basketbalové hvězdy LeBrona Jamese (Marquis Mookie Cook). Celovečerní filmová adaptace knihy LeBrona Jamese a Buzze Bissingera „Shooting Stars“. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Basketbal nepatrí medzi moje obľúbené športy, no napriek tomu sa na filmy z basketbalového prostredia rád pozriem. Odhliadnuc od toho, že ide o pohľad do začiatku kariéry legendárneho LeBrona Jamesa, bolo to celkom vydarené. Najviac sa mi páčila tá súdržnosť štvorice chlapcov, ktorí spolu vyrastali a na ihrisku boli vždy jeden team. Sem tam mi síce išli na nervy svojim prehnaným sebavedomým, ale príbeh to bol pekný - aj keď tu bolo zopár typických športových klišé, ale bez toho by to asi nešlo. 4* ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Chápu asi co tím LeBron James chtěl říct, ale mně to příjde jako když by chtěl vzkříšit svou kariéru nebo chtěl vzát hold svým 3 a časem 4 kamarádům. Nebylo to vyloženě špatné, ale taky ne zatraceně dobré a to mám přitom živostopisný filmy rád. ()

Reklama

Flory14 

všechny recenze uživatele

Příběh zajímavý ale zpracování nijaké. Troufnu si říct že jiný režisér by dokázal vytáhnout z postav, herců a předlohy daleko více. Něco tomu zkrátka chybělo. Každopádně jsem o velké pětce nic nevěděl tudíž jako “doplněk vzdělání” rozhodně nejsem zklamán. Příběh Lebrona mě zajímá a tahle část jeho cesty rozhodně měla co nabídnout. Zápasy jsou docela odfláklé a bez emocí, což u sportovních filmů vždy beru jako minus. Standardní tři hvězdy. Nevadí mi že jsme film viděl ale znovu bych se k němu nevrátil a pokud není nikdo sportovní fanoušek tak bych mu asi neměl ani co na něm doporučit. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama