Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

borec999 

všechny recenze uživatele

Na toto sa mohli dať nahovoriť naozaj iba Japonci :D Nenáročná oddychovka a nedocenený kult, u ktorého sa dá pomerne slušne pobaviť. Mal som to šťastie a podarilo sa mi raz vidieť aj diel, kde gróf Takeši neubránil svoj hrad, a tak nezaznela najčastejšie požívaná veta v tejto relácii: "Dnes nemáme v Takešiho hrade žiadneho víťaza" 80% a nostalgické 4* ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Sice jsem zmlsana Drtivou porazkou, kde jsou discipliny i komentatori uz na jine urovni, ale jako predchudce se Takesiho hrad vubec nemusi stydet. Nektere discipliny jsou nudne (probihani dvermi, pocitajici ruce, sumo, americky fotbal atd.), ale jine jsou kouzelne (mucholapka, pohyblivy surf, tivoli, rotujici klady, pechod po moste atp.) a velkym plus je, ze se casto obmenuji. Jedine, co nechapu, je pitomy zaver v autickach, kde nikdo nemuze vyhrat. Ale i tak je to prijemne zpestreni vecera. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zajímavě vymyšlená televizní šou, která svého času byla k vidění na stanici DSF. Japonec se připravil na start, zařval něco heroického a v dalším okamžiku si dal tak tvrdě přes hubu, že kolikrát zůstal rozum stát. Tak to neustále pokračovalo a postupně se počet Japonců doslova vybil až na jednoho vítěze. Disciplíny byly rozmanité a občas inovované. Každopádně do té doby bych nevěřil, že Japonci mají i veselou stránku svého charisma. ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Japončíci běhají, skáčou, padají, občas si pěkně nabijou a to vše pod taktovkou generála Lee jen proto, aby se pokusili dobýt Takeshiho hrad (což se, pokud vím, za historii pořadu podařilo jedinkrát xD)...Přesně tohle mě vždycky bavilo a baví do teď- a čím šílenější tím samozřejmě v Japonsku lepší! Nejlepší disciplínou pro mě dodnes zůstává bludiště a sumo (pan brambora navždy) ale nemohu říct, že bych se nebavila i u ostatních...Takeshiho hrad je prostě legenda mého dětství a už jen z toho důvodu musím dát plné hodnocení...Sayonara! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Asi těžko by se na světě hledal národ jeblejší než Japonci. "Takešiho hrad" je dalším z pádných důkazů tohoto faktu. Sledovat ty ulítlé soutěže v dobách svého dětství, skvělo by se teď tady 5 nostalgických hvězdiček a já bych pěla nadšené ódy. Jenže jsem se s touhle infantilní šíleností setkala až minulý týden - už zdaleka nejsem tak hravá jako zamlada a stupidní komentáře mi prudce cukají s nervama. "Pevnost Boyard" se rozhodně nemusí třást v základech, její pozice nejoblíbenější soutěže v mém diváckém životě je stále pevná - kašírovaný "Takešiho hrad" pro žlutá děcka nemůže konkurovat pořádným, mořem omývaným šutrům. 59% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama