Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

ainny 

všechny recenze uživatele

Neskutečná blbina, ve které Japonci dokazují svoji ujetost a u které se jeden pobaví na účet druhých. To pobavení je o to upřímnější, protože o to tu právě jde. Pobavit sebe i ostatní. Co mě ale vždycky dostává do kolen je fakt jak je svět malý. Nikdy by mě nenapadlo, že Japonci budou hrát hru Cukr, káva, limonáda, kterou jsme hrávali kdysi dávno před školou. :^) ()

InsulinBoy 

všechny recenze uživatele

Cítíte tu bolest? Ano, správně, to cítíte bolest účastníků této soutěže. Pokud vám jako Japonci v 80. letech už nebyl život milý nebo jste si jenom potřebovali pořádně namastit kapsu, tak jste se mohli přihlásit právě do této soutěže. Pokud vám nenaklepali řízky už v první disciplíně, tak vám v těch dalších udělali z páteře druhou Irohazaku. Asi každé české dítě narozené mezi lety 2000 - 2005 si tuto show užívalo plnými doušky, joo to jsme my Češi, cizí utrpení = nejlepší utrpení! ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Šílená Japonská Olympiáda, která si získala oblibu i ve světě pro svoje šílené překážky a monstrózní držkopády soutěžících. Zabavní pořad u kterého jsem se málem zkácel, nad šíleností i důmyslností překážek. Moje nejoblíbenější disciplína byla bitva s tanky, jejich vodními děly a papírovými terčíky jsem sledoval na DSF. Originální, šílené a zábavné. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem to tenkrát žral na německé MTV a strašně si liboval v tom postupném "odpadávání" soutěžících. No, dnes už vím, že je to jen divadlo pro diváky a i když nikdo nesplní danou disciplínu, stejně jich do dalšího kola postoupí původní počet - 2 Japonci aby se neřeklo. Takešiho hrad je ovšem legenda, kde jde pouze o držkopády a hlavně pobavení diváka. Položil základ pro dnešní pořady jako Drtivá porážka nebo Ninja Faktor a tak zaslouží uctivé hodnocení. 60% ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Pokud to mám srovnat s nepřekonatelnou Pevností Boyard, Stopy Xapatanu, nebo Pago Pago, bylo to někdy až příliš trapné. Někdy jsem si říkal, jestli to není všechno jen nějaká habaďůra, a jestli to skutečně ty lidi dělají dobrovolně. Kolikrát, že vyhráli? Dvakrát? :-) Ale co, na zkrácení dlouhé chvíle... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama