Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (455)

Anderton 

všechny recenze uživatele

A ste ešte nevideli, tak vám film sprostredkujem pomocou jednej scénky. Ak vám bude pripadať vtipná, film si pozrite, ak nebudete absolutne chápať, neriešte ho. Náš hrdina močí v lese pri kríčku. Príde chlapík, začne močiť hneď vedľa neho do rovnakého kríčka. Harold, či Kumar, už si nepamätám, sa ho pýta, prečo močí hneď vedľa neho. Chlapík sa začne rozčulovať, že či patrí tento krík jemu, či si ho kúpil a tak podobne. Chápete? Pohúlili ste? ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem nemohl pochopit proč zrovna tato komedie s tímto tématem má poměrně vysoké hodnocení. Po zhlédnutí jsem už pochopil. Občas platí totiž i pravidlo přímé úměrnosti: Čím větší blbost a slátanina, tím větší zábava to je. Spokojenost, jen tu fekální bitvu na záchodech bych si odpustil. Díky i za N.P.Harrise. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch filmů, co se jim člověk vyhýbá, ale jednou na ně prostě musí dojít. Ty postavy nejsou nijak vymakané, ale ten příběh je správně ujetý, jsou zde výborné epizodní role a místy je to opravdu vtipné. Krátké, výstižné, zábavné. Moc jsem nečekal a nedostal jsem nějakou naprosto skvělou komedii, ale jako komedie o zhulencích je to pořád výborné i po deseti letech a další spoustě podobných komedií. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komdie, kdy se divák dost zasměje. Příběh střeštěný, což je u komedií častým zvykem. Herecké obsazení je na tom dobře. Tato komedie se nesmí brát ani trochu vážně, ale s určitým přehledem. Film prostě dopadnul přesně tak jak měl dopadnout - nemůže to být lepší, ani horší. Takže mé hodnocení je 59% = *** ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

V poslední době se v amerických producentech zakořenila představa, že stačí aby do názvu svého filmu dali slovo "hulit" nebo "tráva" a vysoká návštěvnost je zaručena... To je, ale hrubý omyl... Dneska už prostě nestačí vzít dva zhulence, pytel marihuany a postavit na tom celovečerní film. To platí i v případě této spíše nepovedené komedie.. Pokud budete mít v krvi dostatek THC tak se jistě nasmějete, ale jinak žánrový podprůměr.. Jedna hvězdička je za pár (ale opravdu jenom pár) dobrých gagů a ta druhá za absenci nechutných scén (tedy až na jednu výjimku)... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Společnost White Castle je nejstarší podnik v USA, který začal pravidelně podávat hamburgery. Jeho první pobočka vznikla v roce 1921 a hamburgery se tehdy prodávaly po 5 centech za kus. V době natáčení filmu měl pobočky v 11 státech USA. (Ruuzha)
  • Ve scéně, kdy se ve White Castlu Harold (John Cho) baví s dvojicí dívek, má jedna z nich na krku řetízek, který v jednotlivých záběrech mění svou polohu. (Terva)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama