Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (455)

igi B. 

všechny recenze uživatele

..."ty vole, tohle nebyl moc dobrej extrém vole..." Fakt ne. No - chvílemi i vtipné. Jen nechápu, pro koho je tahle taškařice kultovním filmem. Pro čtrnáctiletý dětičky jsou naši hrdinové myslím trochu starý páky a jestli na tomhle někdo ujede po osmnácti, tak to je mi ho tedy fakt líto... . . . Předpokládám, že zdejší vysoké hodnocení je důsledkem nějaké vyhulené psychózy. Velmi průměrná kokotmedie, velmi velmi průměrný film. Dvě a půl hvězdičy maximálně - a nic mě nenapadá, proč to zaokrouhlit nahoru. Ale jako příloha do časopisu dobrý, fak volové... ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Tohle je komedie, která mě postavila na nohy. Celý film byl natočen s velmi nízkým rozpočtem, nicméně za tu zábavu to stojí. Extrémě jednoduchá dějová linka je neustále přerušována zdařilými gagy, které naše hrdiny vždy na chvíli odvedou z cesty za vysněným cílem. Když se z toho konečně nějak vyhrabou a řeknou si, teď už konečně pojedeme do toho White Castlu, stanese opět něco, co rozhodně neočekávali a z tak jednoduché věci, jako dojed do vedlejšího města a dát si tam hamburger, se stane téměř neproveditelný úkol. ()

Reklama

Vojcl 

všechny recenze uživatele

V poslední době se v amerických producentech zakořenila představa, že stačí aby do názvu svého filmu dali slovo "hulit" nebo "tráva" a vysoká návštěvnost je zaručena... To je, ale hrubý omyl... Dneska už prostě nestačí vzít dva zhulence, pytel marihuany a postavit na tom celovečerní film. To platí i v případě této spíše nepovedené komedie.. Pokud budete mít v krvi dostatek THC tak se jistě nasmějete, ale jinak žánrový podprůměr.. Jedna hvězdička je za pár (ale opravdu jenom pár) dobrých gagů a ta druhá za absenci nechutných scén (tedy až na jednu výjimku)... ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Po mnohých rokoch som sa rozhodol že si to opäť pozrem. V poslednej dobe, keď idem pozerať film, ktorý som videl pred 10-20 rokmi a pamätám si ho ako dobrý, tak po znovupozretí prichádza sklamanie, že film je slabý a trápny, ale našťastie tentokrát tomu tak nebolo a niekoľkokrát som sa dobre pobavil a pozrem si aj druhý diel. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem nemohl pochopit proč zrovna tato komedie s tímto tématem má poměrně vysoké hodnocení. Po zhlédnutí jsem už pochopil. Občas platí totiž i pravidlo přímé úměrnosti: Čím větší blbost a slátanina, tím větší zábava to je. Spokojenost, jen tu fekální bitvu na záchodech bych si odpustil. Díky i za N.P.Harrise. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Ak na originálnom DVD prejdete menu, uvidíte Harolda (John Cho) a Kumara (Kal Penn) šoférovať Haroldovo auto. Ak ho necháte sedieť dostatočne dlho, začnú sa sťažovať. Nahratých majú viacero vtipných hlášok. (WalterIK7)
  • Ve scéně, kdy jde Kumar (Kal Penn) močit a do auta vleze mýval, je možné všimnout si změn na poklicích u auta. (dan.pacino)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno