Reklama

Reklama

One Tree Hill

(seriál)
  • USA Ravens (pracovní název)
Drama / Sportovní
USA, (2003–2012), 139 h 46 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Mark Schwahn

Hrají:

James Lafferty, Chad Michael Murray, Bethany Joy Lenz, Hilarie Burton, Sophia Bush, Moira Kelly, Craig Sheffer, Paul Johansson, Barbara Alyn Woods (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Obsahy(1)

Seriál o partě středoškoláků, kteří jsou si zpočátku dost vzdálení. Ve středu dění jsou bratři Scottové - Lucas a Nathan, mající společného otce a životní lásku - basketbal. Na střední škole se setkávají nejdříve jako rivalové nejen co se týče pozice v týmu Tree Hill Ravens, ale i v lásce. Od toho se odvíjí zdánlivě vedlejší linie příběhu, ale nenechte se klamat, v One Tree Hill vše souvisí se vším. (ČSFD)

(více)

Recenze (95)

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Seriál jde rozdělit na tři etapy. 1.-4. Série jsou dějově i emočně nabité a OTH nechává všechny ostatní teen seriály daleko za sebou. Konec čtvrté série s sebou přináší i vhodný čas pro ukončení seriálu, CW se ale rozhodlo pokračovat. Děj v 5.-6. sérii se posune o čtyři roky vpřed, tempo zpomalý a hraje se spíše na nostalgickou strunu. Konec šesté série je ještě vhodnějším místem pro uzavření seriálu než tomu bylo na konci té čtvrté, CW rozhodlo: Jede se dál! 7.-8. série probíhá již bez účati ústředního páru a dalších známých vedlejších postav, což se ukáže být katastrofou pro celý seriál. Děj je plytký, patetický a především nudný, staré postavy ztrácí jiskru a nové jsou mdlé a nevýrazné (snad s vyjjímkou Alex Dupré). Z pětihvězdičkové záležitosti OTH odplulo do kalných vod průměru. Máme tu tedy další klasickou oběť nenažranosti amerických studií. 1.-4. Série 90%, 5.-6. Série 80%, 7. Série 60% 8. Série - sledování jsem raději po dvou dílech ukončil. ()

T2

všechny recenze uživatele

__One Tree Hill: kompletná 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $4,410,032 //počet predaných kusov 111,340 ║ __One Tree Hill: kompletná 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $5,525,234 //počet predaných kusov 141,709 ║ __One Tree Hill: kompletná 6.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $5,870,977 //počet predaných kusov 163,128║ __One Tree Hill: kompletná 7.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $4,838,833 //počet predaných kusov 130,236 ()

Reklama

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě ze začátku moc nenavnadil, ale něco mě pořád přemlouvalo, že po několika dílech si to oblíbím. A taky se stalo. Seriál měl svoje kouzlo. Skvěle vybrané herce perfektní městečko Three Hill, kde se to vše odehrávalo, skvělá hudba, nádherná a nepřehnaná romantika, drama které mě drželo v napětí, smutek, který mi nahnal slzy,zábava která mě pobavila a rozesmála a celkově příběh, který díl co díl na sebe navazoval a člověk nikdy nevěděl co bude nebo co se stane. Některé díly končili smutkem, některé neuzavřenými problémy některé zase ztrátou, některé láskou, některé s bolestí, některé zase štastně. Každá serie měla něco co mě nutilo se díval dál. V každé sérii se odehrávalo něco jiného něco krásného něco smutného něco dramatického a tohle mě hrozně fascinovalo a překvapilo. Nádherné Městečko Three Hill si u mě získal Top! ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nezkutečně dokonalý seriál v šíleném světě kde se každý zamiluje na první pohled, kde každý s každým musí skončit, kde se neustále děje něco dobrého ale i naopak hodně zlého. Seriál jsem sjel strašně rychle tolik úžasných minut, ale ono to ani jinak nešlo každý díl jsem hltal a chtěl jsem dál a dál a už je nenávratně konec a já se musím smířit že mám tuhle bombu života za sebou ale to nemění nic na tom že přijde den kdy si život v One Tree Hill z opakuji. Spousta dílu byla plná srandy že jsem se popadal za břicho spousta dílu jsem dostal nezkutečně napětí, akce a šíleného dramatu a slz v očích, samozřejmě i nadávky a zlost na seriál přišla. Spousta krásných hereček se objeví ve filmu a taky spousty šíleně dobrých herců, sice mě mrzí že o hodně jsem přišel ale seriál je asi daný a muselo to tak být ale to tak je většinou toho koho si oblíbíte odejde. Samozřejmě se našli postavy co jsem měl rád a pak přestal a obráceně ale nemusel jsem fakt Tlustého ušopleska Marvina byl prostě divný a jeho starou kokain dámu Millicent bohužel ale zbytek jako Peyton, Lucass, Brooke budiž, Nathan, Haley a další banda byla skvělá a uvízla mi v srdci, jejich život plný nečekaných a čekaných momentu byla jedna velká jízda na skvělém místě a to nejlepší co mohl seriál nabídnout je soundtrack, protože moc písniček jsem si oblíbil, prostě basketbalová šílená podívaná o které bych tady mohl napsat knihu, Top seriál zaslouženě i na svoje miniaturní maličkosti je nesmrtelný v dokonalosti. Kresby Peyton jsou prostě nejlepší a ona je prostě bomba. Uzavřel bych to že jsem dostal co jsem hledal a mnohem víc snad někdy najdu podobný seriál. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Pocity po zhlédnutí první série: tenhle seriál je prostě naprosto RIDICULOUS. I can't even tell... Některý zápletky jsou prostě vyloženě směšný, nedávají smysl, irl jsou nemožný... Což se asi do jistý míry děje v každým seriálu/filmu, ale tady je to opravdu už přes čáru. Při sledování se popadám za hlavu a mlátím hlavou do zdi... Ale stejně to sleduju dál... Nedokážu vlastně ani vysvětlit proč. Je to vlastně hrozná blbost, ale baví mě, občas :D Podobné pocity přetrvávají i při sledování třetí série. I při sérii páté :D ()

Galerie (490)

Zajímavosti (62)

  • Moira Kelly (Karren Roe - matka Lucase) byla v průběhu natáčení první série těhotná. V seriálu odjela na kuchařský kurz do Itálie. (Redík)
  • Michael Jordan začínal hrát na hřišti, kde se štáb rozhodl točit zápasy Tree Hill Ravens. Mělo to dokázat, že legendy se vážně rodí v Tree Hill tělocvičně. (Azuko)

Reklama

Reklama