Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (8 464)

plakát

Nezlomní (2024) 

Slušný skutečný příběh, opět jsem postrádal dramatickou hudbu, větší napětí, jediná skvělá scéna na kolech. Příroda bomba na pohled, herci dobře vybraní ale čekal jsem takový ten dramatický nádech, kdy přestanete dýchat. Slušný ale ne ohromující.

plakát

The Exorcism (2024) 

Horor v žádném případě, konec úplně otřesný, celý příběh totálně nezajímavý. Atmosféra,napětí,příběh a herci na totálním bodu mrazu, kolem odpadu to jenom prošlo.

plakát

Havěť (2023) 

Upřímně začátek a konec byl dobrý, pavouky nemusim a zároveň mě na nich láká rychlost a nebezpečí. Hlavní představitel příběhu byl výborný ale zbytek průběh filmu hodně slabý a celkem nezajímavý.

plakát

Cizinci: Kapitola 1 (2024) 

Hodně slabý, atmosféra skoro žádná,herci celkem ušly. Po tolika letech jsem čekal mnohem větší adrenalin strachu než to co jsem dostal.

plakát

Pozlátko (2023) (seriál) 

Skvělá podívaná, trošku mi to připomínalo outer Banks ale vůbec nevadí. Skvěle herecké obsazení, napínavý dramatický příběh. Bohatí a chudí nešlo nikdy dohromady.

plakát

Láska přes okno 3: Z očí do očí (2024) 

Pro mě celá série hrozně dobrá podívaná, hudba příběh a herci skvělý. Náramně sem si užil poslední napínavý díl.

plakát

Skyfire (2019) 

Slušný, ne katastrofa ale pořád to neni vyloženě dělobuch.

plakát

Klíč k sexu (2022) 

Katastrofa, ani kapka v tipu, prohozeni paru na sex a chovaji se jak .... nuda katastrofa.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Žádnou chybu jsem nenašel, a i kdybych našel tak mlčím. Úžasný příběh, úžasné efekty, dokonalé barvy, málo drama a slabší dech berouci hudba, nedostatek co prostě musím napsat.