Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kouzelném světě může síla lásky svět zachránit... nebo jej úplně zničit! Jack Woods je obchodníkem, který si pronajal chatu v Irsku, aby si konečně odpočinul od práce. Netušil však, že jeho dočasný domov je také domovem malých skřítků. Sen o odpočinku se rázem vypaří jako pára nad hrncem a Jack se snaží urovnat hádku mezi skřítky a čarovnými postavami v jejich kouzelné zemi. Jak to všechno skončí? Samozřejmě svatbou... nebo raději dvěma... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Když Kouzelnou zemi skřítků vysílali na Hallmarku, koukali jsme stále dokola :). Teď ji vlastním na DVD a zrovna přemýšlím, že ji pustím prťatům. Tahle pohádka má atmosféru a styl. ■ Zajímavé, teď jsem to viděl s odstupem znova a vnímal jsem docela dost nedostatků, které jsem před lety neregistroval :). ()

Ivetak 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si pustila na doporučení mé kolegyně. Byla jsem doma sama a říkala jsem si, že to bude fajn pohádka před spaním. No vzhledem k tomu že se mi chtělo spát už před tím, tak tohle mě dorazilo úplně. Asi v polovině filmu jsem si říkala, sakra, vždyť už musí být konec, co tam chtějí ještě vymýšlet. A oni vymýšleli a vymýšleli…. Všem doporučuji, před jakýmkoli filmem se podívejte kolik má minut. Tato nekonečná pohádka měla bez mála 3 hodiny! Ale abych jen nehanila, 2 hvězdy jsem přeci jen kvůli něčemu dala. Na tu dobu byla vážně hezky natočená a proto se na to dalo celkem bez větších problémů dívat. Ve filmu jsou některé krásné záběry Irska a dokonce zazní i irská muzika. A kdo má rád příběhy o vílách a skřítcích, určitě si přijde na své:-) ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

pohádka která prostě musí nadchnout každého, nejen malého diváka,úžasná podmanivá Irská hudba, nádherné kostými, děj který nás zavede do pžasného místa skřítkůp, elfů, Petra Pana, a vše co do kouzelného příběhu patří, pro mě film, který nemá chybu, který může něčím i diváka oslovit, prostě super, víc k tomu nemám co dodat ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Doba, kdy jsem tento film viděla poprvé, je dávno pryč. A spolu s ní odešlo i odešlo i to kouzlo, které na mě tehdy působilo. Dnes už je to jen jednou z mnoha variací na Romea a Julii. Ale i když to kouzlo už je pryč, pořád pro mě tento dvoufilm má jistou sentimentální hodnotu a pořád i se svou téměř tříhodinovou stopáží dokáže udržet pozornost. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Produkce Hallmarku opravdu nebývá můj šálek kávy. Ale tohle vážně není zas tak strašná záležitost. Jak už to u Hallmarku bývá, je zde velmi kolísavá úroveň všeho, scénáře, triků, hereckých výkonů, atd. Kdyby se i scénárista trošku krotil, mohla z toho být docela obstojná pohádka. Takhle to je někdy trošku guláš, který ale, navzdory nízkému osobnímu hodnocení, pro děti rozhodně doporučit můžu. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama