Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odsouzený vrah (Ray Liotta) čeká na smrtící injekci, která ho navždy pošle tam, kam patří. Jaké je jeho překvapení, když se probere v márnici a je mu učiněna nabídka, která se neodmítá. Tedy že se stane jakýmsi laboratorním králíčkem a budou mu podávány prášky na změnu chování. Samozřejmě, že za smysluplnou spolupráci dostane jakousi svobodu s náramkem na noze. Ze začátku se zdá, že prášky nefungují, ale když se změní dávky, tak se subjekt i hlavní doktor nestačí divit. (PROCESOR)

(více)

Recenze (71)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nie bohvieako zvládnuté béčko, ktoré sa tvári ako "áčko"...Škoda, pretože herci ako Dafoe (a povedzme, že aj Liotta) sú dostatočne kvalitný, námet nebol zlý...len to spracovanie!!! Keď opomeniem absurdity ako socialistické paneláky v pozadí akože US prostredia a ďalšie nelogickosti a medzery v scenári, dá sa na ten film pozerať a aj si ho svojim spôsobom užiť, no stále pre mňa zostáva mierny podpriemer, čiže 2,5*/5 ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak já čekal tedy něco jiného. Po tom, co přestane brát zázračný prášky, že se vrátí ke své staré identitě, a stane se z něj Hulk, jak sliboval popisek. Pak začne pořádně řádit a já se budu bavit. No nestalo se. Jediná scéna, která mi přišla vtipná tak zůstává, když šel do lékárny s pistolí, že nutně potřebuje něco na uklidnění…Pro mě tam bylo hodně promarněného potenciálu. Bud budeme točit thriller, nebo se budeme snažit filosofovat, obojí dohromady moc nejde. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu jsem moc nečekal a nakonec jsem byl příjemně překvapený. Od čtvrté hvězdičky zůstal vzdálený jen nepatrně. S odstupem času hodnotím výkon Raye Liotty jako nejlepší v jeho dosavadní kariéře. Je to až překvapivě komorní psychologické drama, které přitom vůbec nepostrádá vnitřní napětí a dynamiku. S hlavním antihrdinou jsem nakonec docela sympatizoval. Celkový dojem: 65 %. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Existuje zdokumentovaný případ, kdy přivezli do nemocnice člověka, který tvrdil, že se z nešťastné lásky předávkoval pilulkama. Projevoval všechny klinické příznaky otravy. Zjistili, že byl v jedné testovací skupině na léky, a tak mu vypumpovali žaludek. Dodatečně se podle jeho karty ukázalo, že celou dobu dostával placebo ... ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Ale ale ale? Východoevropské exteriery nahradily exteriery v USA? Proboha proč? Aby se ušetřilo? Proč se z víc než dobrého námětu, slušných herců, stane díky nudnému a nepřesnému scénaři průměrný film... laciné a nepřesvědčivé exteriéry...béčkový film!!! Nevím, já jsem měl pocit odfláklého filmu.... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve filmových studiích New Boyana v Sofii v Bulharsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama