Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

prasokote 

všechny recenze uživatele

Z touhy po něčem trošku ujetém a naprosto nenáročném jsem sáhla po tomhle filmu. Viděno někdy před 2-3 lety a dnes tedy podruhé. No, a musím říct, že jsem se fakt pobavila, některý scény a kecy v tomhle filmu jsou tak unikátně ujeté, hloupé a trapné, až je to celé vlastně velká zábava. A takhle je ten film i myšlený, na nic si totiž nehraje. Takže z původní 1* zvyšuju na 3*, mám pro tyhle ujeté věci prostě někdy slabost... ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...v tomto případě ačkoliv se jedná třeba o originální mezi zápletku ( vy víte o co jde, a je tak originální, až je to debilní:), se bohužel nedá říct, že film je ke koukání!!!..jde při nejmenším o mega-nudu, s žádným zajímavým příběhem a s žádným hereckým výkonem!!!..pro mě jednoznačně ,,béčková,, komedie!!!....normálně bych to nezapnul, ale hledal jsem jakejkoliv důvod, nezačít se učit!!!:)..čistých 20%!!!! ()

Reklama

Xenthia 

všechny recenze uživatele

Absolutni becko, co si na nic nehraje. CGI efekty vypadaji lacine, zapletka je primitivni - a je to skvela zabava (a Jordana Brewster je fakt kus, pokud vas pohled na ni necha chladnymi, tak s vami neni neco v poradku). Nekdo to popsal jako Spy Kids pro lesby, a mne nezbyva nez souhlasit. Nevim proc, ale hodne mi to pripominalo But I'm a Cheerleader. Pokud chcete jednoduchou komedii se sympatickym obsazenim, D.E.B.S. je super. Pokud jste pseudo-intelektual, co do toho jde jen kvuli lesbam a sexu, budete zklamani stejne jako vetsina tech inteligentu, co tu tenhle film hodnotili. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Bohužel největším záporem byla ta první polovina filmu, kdy jsem se fakt nudil. Pak začli holky lezbit jak o závod a už se to o dost zlepšilo. Chtělo to, ale více lezbiček a lezbických scén. Ale jinak docela dobrý. Na Brewster i Foster se pěkně koukalo. No a vlastně taky na konci chyběla pořádná líbačka. Ale nepochybně jsem se bavil. 60% ()

blekekeke odpad!

všechny recenze uživatele

Šaškárna s holkama co běhají s robertkem v rozkroku a když dojde k fackovačce, tak je to jak baletky na karate. Po chvíli punkový klub, v kterým frčí poslední model disca ... no ty koky ... za chvíli přijde nášup s blízalkama, a to už tak nějak jeden tápe, jestli je to akční komedie, nebo lesbi-show ... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)
  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)
  • Každá z hlavních hrdinek má individuální délku sukně. Domonique má nejkratší, Max nosí druhou nejdelší, Amy třetí nejdelší a Janet tu nejdelší. (HellFire)

Reklama

Reklama