Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

Pingu 

všechny recenze uživatele

Oddychovka ve stylu seriálu "V.I.P" s Pamelou Anderson. Ten film je v podstatě odpad, ale nad vodou ho drží krásný románek dvou hlavních - vlastně "úhlavních" nepřátel - jednoho zločince a agentky D.E.B.S. A pouze výkony Sary Foster alias Amy a zejména Jordany Brewster (Lucy Diamond) drží celý film nad vodou. Výkony ostatních herců - a hlavně dvou zbylých D.E.B.S Dominique a Janet - jsou naprosto příšerný !!! Jordana Brewster je ale vážně okouzlující, k sežrání a "odzbrojující" a u mně zvedá film o 3*** !!! Já bejt agent, taky bych ji odevzdal všechny zbraně a nechal se RÁD unést...... ()

Xenthia 

všechny recenze uživatele

Absolutni becko, co si na nic nehraje. CGI efekty vypadaji lacine, zapletka je primitivni - a je to skvela zabava (a Jordana Brewster je fakt kus, pokud vas pohled na ni necha chladnymi, tak s vami neni neco v poradku). Nekdo to popsal jako Spy Kids pro lesby, a mne nezbyva nez souhlasit. Nevim proc, ale hodne mi to pripominalo But I'm a Cheerleader. Pokud chcete jednoduchou komedii se sympatickym obsazenim, D.E.B.S. je super. Pokud jste pseudo-intelektual, co do toho jde jen kvuli lesbam a sexu, budete zklamani stejne jako vetsina tech inteligentu, co tu tenhle film hodnotili. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ty vole. to snáď ešte nezažil. Tak ultimátna blbosť. Tak strašná blbosť. Dve hviezdičky za to, že ma svojou D.E.B.ilnosťou niekedy doslova zrážalo na kolená. Už mi tam chýbal iba David Hasselohoff v úlohe nadrsnejšie a najpríťaťlivejšieho chlapa planéty. Dialógy by niekedy kvalitou zatienilo aj HC porno. Proste hrozné. Naivné, lacné trápne úbohé primitívne nepochopiteľné. Očakával som super extra blbosť.Napriek tomu som bol prekvapený. Jediná záchrana je, že som bavil. Áno priznám sa film ma nenudil. Ale tvorcovia by zaslúžili povraz. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

No ty krávo. Agentokovsko-Lesbická komedie,to jsem ještě neviděl.Vlastně tahle komedie by ani nemusela vůbec být tak špatná, kdyby byla alespoň trochu vtipná.Když to tak vezmu,tak jsem nenašel ani scénu,kde bych se zasmál,nebo to byl asi humor nad moje chápání. Zase ale musím ocenit pěkné lesbické scény.Takové scény tu zase jsou, a proto se tahle "pičovinka" dá v klidu dokoukat. Ani jsem vlastně moc nepochopil,o čem film vypovídá,ale nejspíš o tom,jak se agentka nějaký fakt divný školy(nebo organizace?) zamiluje do největší světový lupičky.Povětšinou mi to spíš přišlo jako totální slátanina,ale když člověk vidí ve filmu ženský jako je Jordana Brewster(hraje nic moc,ale oproti ostatním je to hotová Nicole Kidman) nebo Sara Foster,nutí to ho to na film koukat z úplně jiných důvodů. 15%, ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

WTF? Neskutečná blbost a hodně velký úlet, u kterého mě navíc překvapuje to, že to točila ženská. To, že jde v podstatě o zfilmovaný vlhký sen normálního muže, bych ještě chápal, ale obalit ho tak idiotským dějem s netradiční lesbickou pointou, to už je i nad moje chápání. Nebýt herecké účasti Jordany Brewster (bez ní by to byl odpad jak vyšitej), asi bych o tuhle šílenost ani nezavadil. Bohužel se tak ale stalo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Lucy (Jordana Brewster) po setkání s Amy (Sara Foster) zmizí, není na zemi nic zvláštního. Hned v dalším záběru jsou všude rozházené diamanty. (cuish)
  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)

Reklama

Reklama