Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

prasokote 

všechny recenze uživatele

Z touhy po něčem trošku ujetém a naprosto nenáročném jsem sáhla po tomhle filmu. Viděno někdy před 2-3 lety a dnes tedy podruhé. No, a musím říct, že jsem se fakt pobavila, některý scény a kecy v tomhle filmu jsou tak unikátně ujeté, hloupé a trapné, až je to celé vlastně velká zábava. A takhle je ten film i myšlený, na nic si totiž nehraje. Takže z původní 1* zvyšuju na 3*, mám pro tyhle ujeté věci prostě někdy slabost... ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Oddychovka ve stylu seriálu "V.I.P" s Pamelou Anderson. Ten film je v podstatě odpad, ale nad vodou ho drží krásný románek dvou hlavních - vlastně "úhlavních" nepřátel - jednoho zločince a agentky D.E.B.S. A pouze výkony Sary Foster alias Amy a zejména Jordany Brewster (Lucy Diamond) drží celý film nad vodou. Výkony ostatních herců - a hlavně dvou zbylých D.E.B.S Dominique a Janet - jsou naprosto příšerný !!! Jordana Brewster je ale vážně okouzlující, k sežrání a "odzbrojující" a u mně zvedá film o 3*** !!! Já bejt agent, taky bych ji odevzdal všechny zbraně a nechal se RÁD unést...... ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

HA HA HA HA HA.... to není smích štěstí ani kvůli pobavení, to je smích čistého zoufalství. Já se ptám PROČ? Proč to někdo dělá? My (diváci), a teď si troufnu mluvit i za ostatní, nemáme vůbec potřebu se dívat na nepodařený, milionkrát provařený a úplně příšerný parodie, který jsou postavený na kozatých protagonistkách v minisukních. Myslím, že inteligence velké většiny je tak vysoká, aby se tímhle nenechala oblbnout. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Paródia na špionážne filmy nevyšla, ako komédia slabé, ani herečkami to nezachránili. Naozaj nechápem pre koho to natočili a ako na tom mohli niečo zarobiť, jedine ak len od tých, čo si to pozreli kvôli názvu alebo herečkám, tak ako ja. Naozaj si začínam myslieť, že vidieť tento film bola chyba, jediné pozitívum je, že možno aj trápno je svojím spôsobom umenie a to by som mohol povedať, že som videl film z jedného umeleckého žánru. ()

levente 

všechny recenze uživatele

Nejlepší amatérský film, co jsem z americké produkce kdy viděl. S divnými komerčními filmy se poslední dobou roztrhl pytel. V rámci politické korektnosti je ve filmu k dispozici dokonce lesbická láska. Za úsměv Jordany Brewster odkoukaný (může být úsměv odkoukaný) od Catherine McCormack dávám plné hodnocení. Je to hezky povrchní... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)
  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)

Reklama

Reklama