Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to již téměř rok, co byla v poklidném městečku Shallow Valley spáchána brutální vražda místní dívky, kterou se šerifu Jacku Sheppardovi nepodařilo objasnit. Právě se chystá z města navždy odjet, když se na schodech policejní stanice objeví mladík celý od krve. Jack musí svůj odjezd odložit. Brzy zjistí, že mezi mladíkem a loňskými strašlivými událostmi existují souvislosti... Jaké tajemství leží pohřbeno ve stínech minulosti malého města? Jaké hrůzy ještě čekají v lesích? Někteří lidé by si přáli, aby tyto otázky nebyly nikdy zodpovězeny... (Magic Box)

(více)

Recenze (106)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tohle je bezkonkurenčně jedna z nejnesmyslnějších věcí, jaké jsem kdy viděla. A přitom to ze začátku nevypadalo tak hrozně. Jakmile se objevil zakrvácený kluk, těšila jsem se na kvalitní hororovou zábavu, ale po prvních deseti minutách se to zvrhlo v takovou snůšku nesmyslů, že mě to stálo hodně přemáhání, abych se dostala až k titulkům. Kdybych měla popsat, co konkrétně se mi nelíbilo, byla bych tu nejspíš do večera, tak to shrnu jednoduše takto: divné dialogy, divné postavy, děj na hranici mezi blbostí a úplným chaosem a téměř žádná gradace, jen směs "děsivých" scén. A docela pěkné efekty s rozlévající se krví to nemají šanci zachránit. ()

korndaddy odpad!

všechny recenze uživatele

Super. Chlapec zamatlanej od kečupu, co sám kečup vypuští snad ze všech možnejch otvorů svýho těle. K tomu jeho onen rádoby strašidelnej nepřítomnej pohled.Tohle má dnes strašit? Jestli tohle měla být pocta hororům, budiž. Ale jestli tohle měla bejt konkurence, v tom případě mě poserte. Asi jako když vezmete 30 hororů, z každýho vezmete scému a smícháte to a hle....Krvavé stopy jsou na světě. A nejvíc scéná, když zrovna policajtíčka napadne roztrhat fotky, a složit si z nich obličej toho roztomilýho klučíka. Sračka ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak úplně marné, ale příliš to spoléhá na kouzlo atmosféry, kterou jinak výborně spoluvytváří povedený hudební doprovod. Kromě toho je to ale dost bída, a to především po obsahové stránce, kdy se tam v podstatě nic neděje, kromě nahánění jednoho kluka celého od krve. A jakmile se vyjasní, co je ten klučina vlastně zač, jde to celé do kytek, pač to je prostě děsný kýč. Nehledě na postavu hlavního „záporáka“, což je taky pěkný úlet. Dominantním efektem ve filmu použitým je roztékající se krev, což zpočátku možná pobaví, ke konci to už ale docela nudí. Celkově to za jedno pokoukání asi stojí, i když na zadek to nikoho rozhodně neposadí. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý príbeh a na ten neuveriteľne malý rozpočet výborné krvavé triky, ale... Už mi maximálne lezie na nervy, že takmer v každom druhom lacnejšom horore nechýbajú rozmazané a roztrasené zábery na stromy v duchu "bežím po lese s kamerou v ruke", doprevádzané šeptajúcimi hlasmi alebo zvukom tlkotu srdca. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

UPOZORNENIE: Ľudia sledujúci hororové filmy iba sporadicky môžu tento komentár považovať za SPOILER !!! V akomsi lesnom parku stojí policajná stanica a jej "obyvatelia" sa chystajú na sťahovanie. Ich plány zhatí nahý zakrvavený mladík, čo sa z čista jasna vynorí z lesa a prikráča priamo do šerifovej kancelárie ... Na prvý pohľad sa tento kvázihoror javí ako invenčný nízkorozpočtový film. V skutočnosti ide o dementný "blábol" nezvládnutý tak po režijnej ako aj scenáristickej stránke, ktorý navyše postráda akýkoľvek hlbší zmysel či - prepytujem - pointu. Skrátka niekedy sa s obitusom nezhodneme. :-) No a aby som nezabudol: mladík je akousi "nemesis" zo záhrobia a má tuším pomstiť nejaké obete či čo ... :-) skrátka KRAVINA. (18.11.2005) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný v okolí Los Angeles. Konkrétne na miestach Topanga Canyon, San Gabriel Damn a Sanna Ranch. Filmovanie trvalo 21 dní. (Jello Biafra)
  • Počas úvodných titulkov vidíme záber ženského tela, ktoré je pokryté drobnými muškami. Dotyčné telo v zábere patrí herečke Natalie Avital (Darby), ktorá mala počas natáčania celej scény na sebe okolo 5 000 ovocných mušiek. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama