Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasika, jaká se od Roba Schneidera dá očekávat. A proto t taky ničím závratným nepřekvapí. Kdyby se sestříhaly všechny ty dobrý fórky a ten zbytek se vynechal, tak by to byl sen. Nejlepší joke: Deuce vyhodil liliputána z okna do vody a místo aby to udělalo normální žbluňk, tak to udělalo mini blňk, chch. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Po luxusní jedničce přichází dosti nudná až dementní dvojka. Jediná opravdu dobrá scéna je s delfíny hned na samém začátku filmu. Tolik humusoidního fekálního humoru se nevidí ani v epic movie. Ukrajinka, co má místo nosu penis, a když si kýchne, tak............No prostě hnůůůj největšího kalibru. Schneidera mám rád, ale tohle pos..l. ()

Reklama

Stocki 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že se nejedná o žádný skvost světové kinematografie ale já jsem se bavil. Je to přijemná oddechovka u které musíte vypnout mozek a nad ničím nepřemýšlet. Stopáž uteče jako voda, takže snímek rozhodně nenudí. Samozřejmostí je, že musíte mít rádi styl Roba Schneidera, v opačném případě se filmu zdaleka vyhněte. Čtvrtá hvězda je krásnou Hannu Verboom v roli Evy :-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie som žiadny posratý teploš. Len som sa mu pozeral do gatí, či ho má obrovského.“ Bavil som sa... a ani trocha sa za to nehanbím! No dobre, trocha. Nie som vysadený proti Robovi Schneiderovi. Nikdy som proti nemu nič nemal a pravdepodobne už ani mať nebudem. DEUCE BIGALOW: EURÓPSKY GIGOLO je, samozrejme, hovadina. Ale každému trocha skúsenejšiemu divákovi musí byť jasné, že niečo takéto musíte CHCIEŤ natočiť. To nie je fušerina. To je zámer. Tu musel režisér presne vedieť čo robí. Takže miera debility, sexizmu a spálených penisov je skutočne vysoká... a, nuž, ehm, riadne zábavná. Potešia delfíny, ´bábatko´, obed z WC, zlá cica, oslík a ohrýzanie bradaviek. Pričom na „vtipy na pokračovanie“ (napríklad kedy Eddieho Griffina najbližšie zasa niekto pristihne pri homosexuálnych prejavoch) som sa doslova tešil. Tieto vulgárne komédie sú niekedy vítaným oddychom. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Super, o 360stupňov lepšie ako jednotka a to som od toho nič neočakával. Roba nemám ani dosť v láske, ale myslím, že tu si štyri hviezdy zaslúži. Príbeh zaujímavý, možno trochu pritiahnutý za vlasy, niektoré scény ozaj úchylné, ale tak ti už v bláznivých komédiách býva. Skvelo, veľmi dobre ma táto komédia pobavila, len čo je pravda. 80%. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)

Reklama

Reklama