Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Stocki 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že se nejedná o žádný skvost světové kinematografie ale já jsem se bavil. Je to přijemná oddechovka u které musíte vypnout mozek a nad ničím nepřemýšlet. Stopáž uteče jako voda, takže snímek rozhodně nenudí. Samozřejmostí je, že musíte mít rádi styl Roba Schneidera, v opačném případě se filmu zdaleka vyhněte. Čtvrtá hvězda je krásnou Hannu Verboom v roli Evy :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnimu dilu slabsi, ale zadnej velkej pruser se nastesti nekona. Sice bylo uz od prvniho zaberu na prdel jasny, ze nepujde o nic inteligentniho, ale to jsem ani necekal a nakonec jsem se dobre bavil. Hlavni dva akteri tj. stetka Deuce a pasak T.J. jsou porad stejny dementi jako v prvnim dilu, s tim rozdilem, ze ma Eddie Griffin spoustu dokonalejch prevleku. Scenar je na zhruba stejny urovni jako prvni dil, i kdyz dej je drobet zajimavejsi a opet tu je spousta zrud, nektery jeste drsnejsi nez ty z prvniho dilu, takze tady se taky nic moc nezmenilo. Hlavni problem mi prisel v tom, ze by film obcas potreboval drobet vetsi tempo. Ale porad tu je spousta dobrejch forku (a spousta trapnejch samozrejme). Skoda, ze tu nebyl vic Adam Sandler, pokud sem neco neprehlid, byl jen na fotce, ale aspon tu je krutak Til Schweiger. Bavil sem se min nez u prvniho dilu, ale 4* to da, uz jen za ty uchylacky jmena a nazvy. ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Jednička měla alespoň celkem zajímavé a zábavné nápady, ale druhý Deuce Bigalow už vaří z vody a snaží se to vše ochutit pomocí hodně trapných fórků. Kdepak, tudy cesta nevede. Hledám nějaké pozitivum, ale prostě nevím. Snad jen Kanaďan, který znečišťuje Amsterdam, je docela zajímavý úlet. Ale toť vše. Ruce pryč. [únor 2006] ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable 1. Catch My DiseaseI Said Never Again 2. Dirty Little Secret 3. Nights in White Satin 4. Here Comes Your Man 5. Every Rose Has Its Thorn 6. Grind with Me 7. Better Things 8. Make It Bounce 9. Somethin' Stupid 10. She's a Beauty 11. Autobahn 12. Music for the Royal Fireworks: Overture ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

CD/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Schneider mi nikdy moc nevadil, ostatní herci jsou v poho, pěkná Hanna Verboom (zde hraje Evu), občas jsem se zasmál -moře trapného a fekálního humoru, snaha o zápletku/// Jednička byla průměr, tohle je slabší. I přesto se jedná o (ne)pěknou oddechovou komedii, kterou buď přežijete a nebo ji neustojíte (doporočuju u filmu nejíst), v každém případě si odpočinete. Nejvíc se mi líbili samotní herci, převleky Eddieho Griffina a vůbec scénky s ním. Naopak ženský jsou stejně jako v jedničce dost *****. Přesné slovo mě nenapadá, ale raději nechtějte vidět. Jo a co myslíte o čem bude třetí díl?/// Celkem 46%/// ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)
  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)

Reklama

Reklama