Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bože, to je ale čuňárna! Váhám mezi odpadem a něčím. Pravda, místy vtipné, ale proč tak neuvěřitelně sprosté...Před lety by to muselo skončit v ranku pornografie, dnes to nasadila Markíza vpodvečer. Už kdysi mně to přišlo nechutné, nyní se nic nezměnilo - tudíž pro připomenutí stačilo pár minut. Nu, řada dětí si tímto určitě obohatila slovník, jiné nejspíš přivedou rodiče do trapných rozpaků. Tentokrát si citace odpustím... ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Po luxusní jedničce přichází dosti nudná až dementní dvojka. Jediná opravdu dobrá scéna je s delfíny hned na samém začátku filmu. Tolik humusoidního fekálního humoru se nevidí ani v epic movie. Ukrajinka, co má místo nosu penis, a když si kýchne, tak............No prostě hnůůůj největšího kalibru. Schneidera mám rád, ale tohle pos..l. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasika, jaká se od Roba Schneidera dá očekávat. A proto t taky ničím závratným nepřekvapí. Kdyby se sestříhaly všechny ty dobrý fórky a ten zbytek se vynechal, tak by to byl sen. Nejlepší joke: Deuce vyhodil liliputána z okna do vody a místo aby to udělalo normální žbluňk, tak to udělalo mini blňk, chch. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Kvalít jednotky ani zďaleka nedosahuje a od druhej polovici mi to už prišlo miestami aj trochu prehnané a tie vtípky vyzneli trápne. Začiatok filmu bol bezchybný. Scéna so žralokmi, alebo tá v coffee shope bol dosť zábavná. Dejovo je to takisto slabšie. Muž, ktorý vraždy prostitútov, aby si kompenzoval svoje komplexy z detstva mi už také zaujímavé neprišlo. Ale je to pozerateľné a na niektorých scénach sa dá zasmiať. /55%/ ()

Manas50 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl dost ujetý, ale celkem vtipný, takže jsem od tohoto druhého dílu čekal jen hromadu úchylných vtipů, bez trochy vtipnosti. Překvapivě to tak hrozné nebylo, půlka vtipů je trapas, druhé pulce vtipů se dá i trochu zasmát, takže to nebylo až tak hrozné. Rob Schneider se docela snaží hrát, není to můj oblíbenec, ale ani mi nějak nevadí. Nakonec je z toho ale stejně ve výsledků jen podprůměrná komedie, která mě zabavila jen jednu před spaním, když jsem nemohl usnout. 40% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)
  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)

Reklama

Reklama