Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Stejně svižná komedie, jakou jsme poznali v prvním díle. Upřímně jsem se bavil od začátku až do konce a klidně se za čas na amerického gigola podívám znovu. Nejlepší scénka v akvárium "My v Evropě neterorizujeme jiné země kvůli ropě"... krásně pravdivé. Čtyry hvězdy, protože některé scény mi přišli zbytečně nechutné. Zejména ty s ženou s kokotím nosem. Ale jinak plnohodnotná komedie. Já nejsem gay! ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale formální stránka tohoto filmu nestojí za nic (režisér si patrně v průbehu natáčení odskakoval někam na pivko, protože většina scén jakoby vznikla náhodnou improvizací) a jeho humor je děsně přízemní a maximálně tupý. Aniž bych se stavěl do role nějakého intelktuála musím konstatovat, že jsem se nezasmál ani jednou, neboť polovinu džouků jsem oddtušil dopředu a ta druhá polovina byla jednoduše trapná. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naprostá stupidita, všechno je v tom ubohý a někdy to je pěkně nechutný, jenže co s tim, když sem se perfektně bavil. Někdy mi i ty nejblbější fórky připadaly naprosto dokonalý a jména jako Hainz Klátil si budu ještě dlouho pamatovat. Ale samozřejmě, že to neni jízda od začátku do konce, ale že by mi něco připdalo trapný, to si nepamamtuju. Možná jsem byl v tranzu z Deucových klientek nebo z toho když T.J. konzumoval hranolky, fakt nevim, ale opravdu jsem se vůbec nenudil a převážně jsem se u toho bavil. Rob Schneider Rulezzz, jako striptér Deuce Bigalow prostě nemá chybu ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klasika s Robom Schneiderom. Tento film si vždy rád pozriem, jeho vtípky ma nevedia omrzieť, i keď nie som fanúšikom prehnaných vtipov. Prvý diel ma bavil viac, ale ten som videl už toľkokrát, že na dvojku sa teším viac, keď vidím, že ju budú dávať v televízií. Rob Schneider je pre mňa jeden z najlepších komikov, i keď nehral v tých najlepších komédiách, čo je škoda. Tento film je dôstojným nasledovníkom jeho predchádzajúcemu dielu. Chýba mi v ňom Arija Bareikis, i keď je mi jasné, že by jej postava vo filme nemala miesto, kedže by Deuce nemohol vykonávať profesiu starú ako ľudstvo samo. Aspoň že nám vo filme robí spoločnosť jej noha. ()

Iwus.ka 

všechny recenze uživatele

Nic mě nedokáže nasrat víc než to, když mi někdo začne likvidovat jednoho gigola po druhém. Díky tomu mi značně prořídly aktivity v diáři a já se teď budu muset věnovat bojfrendovi nebo věcem jako vaření a úklid. Svatá prostato! Věřím však, že můj starý známý Deuce vše vyřeší a já budu opět moct trávit volný čas mnohem produktivněji. Uff… ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)

Reklama

Reklama