Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Bláznivý a fekální humor. Kdo takový humor nemůže ani vystát, ten bude jistě zhnusen. Několik momentů je brutálně vtipných. Několik momentů je zase brutálně trapných. Když to člověk zprůměruje, tak z toho klidně takové 3* může vykouzlit. Několikrát jsem se od srdíčka zasmál a několikrát jsem se mlátil do hlavy, jak něco takového může autor vůbec myslet vážně. S druhým zhlédnutím by hodnocení zřejmě šlo skokem dolů. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naprostá stupidita, všechno je v tom ubohý a někdy to je pěkně nechutný, jenže co s tim, když sem se perfektně bavil. Někdy mi i ty nejblbější fórky připadaly naprosto dokonalý a jména jako Hainz Klátil si budu ještě dlouho pamatovat. Ale samozřejmě, že to neni jízda od začátku do konce, ale že by mi něco připdalo trapný, to si nepamamtuju. Možná jsem byl v tranzu z Deucových klientek nebo z toho když T.J. konzumoval hranolky, fakt nevim, ale opravdu jsem se vůbec nenudil a převážně jsem se u toho bavil. Rob Schneider Rulezzz, jako striptér Deuce Bigalow prostě nemá chybu ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie som žiadny posratý teploš. Len som sa mu pozeral do gatí, či ho má obrovského.“ Bavil som sa... a ani trocha sa za to nehanbím! No dobre, trocha. Nie som vysadený proti Robovi Schneiderovi. Nikdy som proti nemu nič nemal a pravdepodobne už ani mať nebudem. DEUCE BIGALOW: EURÓPSKY GIGOLO je, samozrejme, hovadina. Ale každému trocha skúsenejšiemu divákovi musí byť jasné, že niečo takéto musíte CHCIEŤ natočiť. To nie je fušerina. To je zámer. Tu musel režisér presne vedieť čo robí. Takže miera debility, sexizmu a spálených penisov je skutočne vysoká... a, nuž, ehm, riadne zábavná. Potešia delfíny, ´bábatko´, obed z WC, zlá cica, oslík a ohrýzanie bradaviek. Pričom na „vtipy na pokračovanie“ (napríklad kedy Eddieho Griffina najbližšie zasa niekto pristihne pri homosexuálnych prejavoch) som sa doslova tešil. Tieto vulgárne komédie sú niekedy vítaným oddychom. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Upřímně si to zaslouží totální odpad, jednu * dávám jen za Hannu Verboom a její hot scénu v prádle. Ta minuta byla jediný +, a to je fakt uboze málo. A to mam prosím jedničku celkem rád. Tady se to hemží fekal humorem, příšerným nescénářem a ještě horším Schneiderem. Obejít obloukem a pustit si vtipnou jedničku. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Nedokážu přesně určit proč to neohodnotím jako odpad, kamarád mi tento film půjčil s tím jaká je to švanda... podíval jsem se na to... a nechápal jsem proč to vlastně sleduji. Vtipu jsem se nedočkal. A stále nechápu tu jednu hvězdu? možná je to z nostalgie a Schneidera se Sandlerem už beru jako takový starý kámoše co to prostě nějak šmrdlaj a když se jim to nepovede... tak se přimhouří oko a prohlásí "Ok , felaz better next time!" asi... ovšem pokud hledám komedii na středeční večer... po tomhle nešáhnu ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)
  • Na 26.ročníku udílení cen Golden Raspberry Awards 4.března 2006 v Hollywoodu byl Rob Schneider oceněn zlatou malinou za nejhoršího herce v hlavní roli. (Stocki)

Reklama

Reklama