Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

numi 

všechny recenze uživatele

Jednička měla alespoň celkem zajímavé a zábavné nápady, ale druhý Deuce Bigalow už vaří z vody a snaží se to vše ochutit pomocí hodně trapných fórků. Kdepak, tudy cesta nevede. Hledám nějaké pozitivum, ale prostě nevím. Snad jen Kanaďan, který znečišťuje Amsterdam, je docela zajímavý úlet. Ale toť vše. Ruce pryč. [únor 2006] ()

Endavour 

všechny recenze uživatele

K zhlédnutí tohoto filmu jsem se vlastně dostal čirou náhodou VELMI silně posílen moravským vínem. Proč zde poprvé v mých hodnoceních zmiňuji alkohol? Nu, odpověď je více než prostá. Něco tak neladně nechutného bych asi za střízliva nebyl schopný pozřít. Sem tam se vyskytovaly vtipné pasáže, ba dokonce i vtipné hlášky, nicméně pachuť klasického béčko-filmu zde přeci jen převažovala. Co tam dělal Til Schweiger je mi jednou velkou záhadou. Přes všechny výtky ale film nehodnotím níže než dvěma hvězdičkami, jelikož jsem se smál, byť se slušnou dávkou etanolu v krvi. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po posledním maléru je Deuce Bigalow nucen uprchnout do Evropy, konkrétně do svobodného Amsterodamu, kde působí "jeho" pasák T.J. Ten se Deucovi svěří se svými obavami - někdo likviduje místní gigoly, a brzy bude i T.J. bez práce. Když je nakonec z vražd obviněn sám T.J., rozhodne se Deuce vrátit zpět do businessu, a pokusit se vraha nalákat na sebe ... Některé filmy by neměly mít pokračování. Je mi jasné, že na dvojku (od čehokoliv) stejně lidé zajdou, protože doufají, že nebude tak hrozná, jak obvykle je. S Deuce Bigalowem to je taky tak - zatímco jednička byla relativně vtipná, ve dvojce už aby člověk vtip hledal s lupou, a kromě docela podařených Bigalowových "klientek" si na nic jiného vtipného nevzpomínám. Trojku (jestli do toho Schneider pujde) si už radši nechám ujít... ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

No prečo nie. Ono to vôbec nie je také zlé. Humor, ktorý je plný fekalít a prvoplánových vtípkov, no aspoň sa na nič nehrá a od začiatku dokonca zostáva stupiditou, pri ktorej sa dá náramne pobaviť, teda keď odložím všetku racionalitu. Oproti jednotke tej zábavy bolo čo sa týka frekvencie omnoho viac aj keď najmä pri scéne s hranolkami a zmutovaným potomkom černobyľskej havárie sa mi dvíhal žalúdok. ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Stupidní komedie, která ani náhodou nedosahuje kvalit prvního dílu. Doporučuji shlédnout třeba dílka Schneidorova kolegy Adama Sandlera. (Ten má mimochodem i drobný štěk tady. No, spíše dělá xichty:-) ) Druhý díl mě zklamal na plné čáře, některé scénky mi přišly až moc nechutné a přehnaně stupidní. On to byl asi záměr autorů. Potom takové "komedie" nejsou určeny pro mě. Ale věřím, že někteří z vás se slušně pobaví. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Když jde Deuce (Rob Schneider) na návštěvu k Mairlen a zavírá za sebou dveře, v jejich odrazu je vidět pohyb kamery a jeden člen štábu. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama