Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Po velkém útoku z konce jedničky je vše shrnuto v pár větách v úvodních titulkách. A už nastupují Hrdinové Federace! Ptáte se co to má společného s prvním dílem? Vůbec nic! Na začátku se střílí, brouci chodí stále dokolečka, jakoby chtěli být zastřeleni a po chrabrém ústupu do stanice se teprve začíná rozvíjet nějaký ten příběh. Ze všech herců co nepobrali žádný talent, se dá hovořit, že Richard Burgi zastínil zbytek. Je fakt, že film vykrádá Carterovu The Thing a snaží se vytvářet atmosféru - kdo je a kdo není nakažený novým broukem. Společného s jedničkou to má jen tvar té chodící potvory a obleky mariňáků, jinak je to čistě sc-fi horor. Horor, kterému by se měli vyvarovat arachnofobici, protože takhle hnusné pavoučky co lezou z těla a do těla, jsem dlouho neviděl. Co se týče scénáře a dialogů - stačí snad říci že Brenda Strong hrála v minulém dílu z roku 97 a tam zemřela. Hm? (29 procent) ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Napriek očakávaniu tradične desivej videodvojky som bol celkom prekvapený kvalitou niektorých ingrediencií, hlavne scenárom, pri ktorom zostal Ed Neumeier a neposkytol len prevarenú verziu jednotky, ale celkom zaujímavo pokračoval v heinleinovskej téme. Réžia pod taktovkou Phila Tipppetta bola skôr obyčajná, ale nerušila a jeho meno bolo zárukou toho, že efekty zostanú na úrovni napriek tomu, že oproti jednotke film klesol o niekoľko stupienkov v očakávaniach a hlavne rozpočte. Toho dokladom boli hlavne hereckí predstavitelia, kompletne nevýrazní a nezapamätateľní. Druhou vecou, ktorá film ťahala dolu, bola vyslovene otravná hudba, ktorá sa famóznym hrdinským fatalizmom predchnutým tónom Basila Poledourisa blížila asi ako slimák medzihviezdnej rakete. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John W. Morgan a William T. Stromberg: 1. Fed Net - John Morgan ,2. Battle at Z.A. ,3. Retreat to Devi ,4. Storm ,5. The Fortress ,6. Red River Mercy ,7. Fortress Search ,8. Attack! ,9. Dax Released / ,10. DMZ ,11. Bug Zapper ,12. Reunion ,13. Sniff Factor ,14. Psychic Shakedo ,15. Kitchen Scene ,16. Soda Wakes ,17. Door Jam ,18. Reappearing Cre ,19. Soda's Tongue ,20. Joe's Smile ,21. Sahara and Dax/ ,22. Finger Food ,23. Vision Dream ,24. Spying on the G ,25. Tail O' The Bug ,26. Transition ,27. Meeting With Di ,28. Lieutenant Dill ,29. Dax Arrested ,30. The Rape of Rak ,31. Vengeance ,32. Rake's Sacrific ,33. Soda Fizzles ,34. The General Exp ,35. Kill Them All! ,36. Dax's Last Stan ,37. Fed Net / Epilo ,38. End Credits ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jako pokračování úžasné Hvězdné pěchoty je to velký krok zpět a kvalita strmě spadla s hereckým obsazením, režisérem a celkovým rozpočtem. Přesto je z filmu cítit snaha, věnovat se broukům trochu jinak a až na krutě béčkové a špatné provedení, lze chválit za pokus. Kdyby to nedávali dlouho v noci na Tv Nova asi bych to nikdy neviděl, ale v televizi to s velkým nadhledem nevyznělo tak tragicky jak by se mohlo zdát. Přesto nelze doporučit. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Veliké...opravdu převeliké zklamání. Kdyby to byl seriál, tak by moje hodnocení bylo nejspíš trošku vyšší, bo tohle je naprosto, ale naprosto jasná SERIÁLOVÁ TVORBA - celé je to točeno ve studiu, unknown actors....prostě jasný seriál, ale je tu háček, on to není seroš, ale pokračování....OMFG. Jedna hvězdička je za ty gore scény a za arachnidy. Jinak, název by měl znít takhle "Hvězdná pěchota 2 aneb ublikáme je k smrti!!!" ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

  • Generál mluví přes rádio s postavou Carmen Ibanez, kterou v předchozím díle ztvárnila Denise Richards. (HellFire)
  • S výjimkou několika záběrů v úvodu filmu převzatých z prvního dílu byly všechny speciální efekty vytvořeny speciálně pro tento snímek společností Tippett Studio. (HellFire)

Reklama

Reklama