Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

Aky 

všechny recenze uživatele

Podceňovaný, ale dokonale pravdivý film. Příběh začíná jako povrchní sranda a pomalu, nepozorovaně přechází, při zachování si humoru, do mnohem vážnější polohy. Velmi vkusně vedené vnitřní monolgy, které bývají mnohdy problematické, zde přesně plní svůj účel: zjevují jak hlavnímu hrdinovi zvolna dochází, že rozměnil své ženy v drobné a život mu možná mezitím prošel kolem. Jude Law je v této poloze nepřekonatelný. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Pro Juda Lawa mám slabost, takže zákonitě nemůžu tenhle film strhat. Proč bych to vlastně dělala, když po celou dobu prakticky nesleze ze záběru a k tomu je na něj opravdu radost pohledět? Aby toho nebylo málo, tak ta role nenapravitelného sukničkáře mu sedne jako ulitá. Děj má navíc celkem slušný spád a Judův závěrečný proslov do kamery je prostě nezapomenutelný. V neposlední řadě mě dostala do kolen i ústřední píseň Old Habits Die Hard, na které se autorsky podíleli Mick Jagger a Dave Stewart. (80%) ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Alfie je zajímavý jen první polovinu filmu. Pár teorií je skutečně trefných a Alfie díky svému "děvkařskému nadhledu" dokáže spoustu věcí správně pojmenovat. Bohužel mu velmi brzy dojde střelivo a z poměrně svižné konverzačky se stane ubrečený film o tom, jak není dobře člověku samotnému. Poslední třetina už není moc k vydržení. Přesto chválím alespoň ten nápad a Jaggerovu hudbu. 60% ()

griff 

všechny recenze uživatele

Konečně zas jednou film, který mě příjemně překvapil. To, co začíná jako další povrchní romantická komedie, se během děje pomalu prohlubuje, až na konci zjistíte, že to byl film o něčem úplně jiném, který jde poměrně hluboko pod kůži (zejména mužům:)). Musím složit hold Lawovi, ukázal, že je herec nejen kvůli své hezké tvářičce... ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

a 1/2 * ! One man show J. Lawa, který tímto svým výkonem snad již nadobro přesvědčil veškeré pochybovače, že se v jeho případě nejedná pouze o " pěknou reklamní tvářičku " , ale že umí i hrát a to více než dobře! Mě přesvědčil již dávno! Nicméně musím hned na začátku říci, že ve mně po shlédnutí tohoto snímku převládlo lehké zklamání. Mé očekávání ( vzhledem k tématu ) byla o něco větší! Škoda, takhle to zůstalo někde napůl cesty. Film střídá výborné momenty s těmi slabšími. Kdyby celý snímek neodtáhl výborný Jude Law, jednalo by se o veskrze průměrný film, takto je to u mě tak za 70% a to i díky skvělému ženskému hereckému obsazení, počínaje Siennou Miller,Susan Sarandon, Jane Krakowski, N. Long a jako třešínka na dortu ( pro mě ) Marisou Tomei. Pro tuto dámu mám jednoduše slabost :o) Výhodou ( předností ) tohoto snímku je, že jednotlivé slečny ( dámy ) tu nejsou brány pouze " jako kusy masa " , ale každá z nich je jiná, osobitá, svým způsobem jedinečná s vlastním osudem, nesoucí si své šrámy životem a to vše výborně zahrané jednotlivými herečkami. Co sráží tento snímek je scénář! Jednoduše mi nikdo nevymluví, že s daleko vybroušenějším scénářem ( by se vzhledem k tématu a trumfu v podobě J. Lawa ) jednalo o daleko lepší záležitost! Škoda, snad někdy příště..... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Počas scény v kvetinárstve (ktorá sa mala natáčať na predmestí Manhattanu a natáčala sa v Liverpoole) je vonkajší záber obchodu. V tomto bode je v okne vidieť odraz niekoľkých malých domov v štýle Regency, ktorý je charakteristický pre britskú architektúru. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v New Yorku i v anglických mestách Londýn, Liverpool a Manchester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama