Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

=woody= 

všechny recenze uživatele

Ahoj všem. Já tenhle film zbožňuju! Stejně jako zbožňuju původní biják ze šedesátých let, a stejně jako baštím oba hlavní představitele! Jude je mi vzhledem k aktuálnosti trošičku sympatičtější, než Michael, předvádí zde svoji civilní polohu a je stejně neodolatelný, jako v Na dotek. Sekundují mu (oho, čeština dokáže být tak krásně skrytě výmluvná:D) krásné herečky, které sehrály přesně střižené role, to celé korunuje trojlístek Powell/Steward/Jagger podobně skotačivě, jako o osmatřicet let dříve Sonny Rollins. Achjo, musí být skvělé být na chvíli Alfiem.. ..a mít se filmově! ;-) Woo. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Pro Juda Lawa mám slabost, takže zákonitě nemůžu tenhle film strhat. Proč bych to vlastně dělala, když po celou dobu prakticky nesleze ze záběru a k tomu je na něj opravdu radost pohledět? Aby toho nebylo málo, tak ta role nenapravitelného sukničkáře mu sedne jako ulitá. Děj má navíc celkem slušný spád a Judův závěrečný proslov do kamery je prostě nezapomenutelný. V neposlední řadě mě dostala do kolen i ústřední píseň Old Habits Die Hard, na které se autorsky podíleli Mick Jagger a Dave Stewart. (80%) ()

Reklama

Stegman 

všechny recenze uživatele

Začal jsem s chutí. Jude Law tu (jakožto svůdce na druhou) ukazuje některé své majstrštyky, a je dost zábavné to sledovat. Pak to tempo ale zvolní, a já už si - lehce zklamán - říkám, že jsem se nechal chytit klasickou romantickou komedií. Jenže když jsem po nějaké době zapřemýšlel nad tím, kolik hvězdiček že Alfiemu dám, došlo mi, že to nebyla jen obyčejná romantika: rázem jsem prostě nemohl jít pod pět... Nezastírám, dostalo mě to. Pozdě, ale přece. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Džudló je hlavní důvod, proč tenhle film o floutkovi, co okusil časem vlastní přístup k životu z druhé strany, funguje. Není to nějak extra objevný, ale má to vtipný i dojemný momenty a dobře sem zapadají i občasné promluvy směrem k divákovi. Jen si teda nemůžu odpustit poznámku, že Absinth už dávno není halucinogenní. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem takovou tu klasickou americkou průměrnou komedii.. Dostala jsem ale něco úplně jiného a jsem z toho nadšená :) Jude Law skvěle zahrál zlatíčko Alfieho, byl vážně neodolatelný a všemu jsem uvěřila. Ty jeho komentáře směřované k divákům byly vynikající, bez nich by to ani zdaleka nebyla taková bomba. Jeho několik filmových sexuálních partnerek bylo zvoleno opravdu dobře, přičemž Susan Sarandon a Marisa Tomei, kterou mám v poslední době v oblibě víc a víc, byly vážně úžasné! To vše doprovázela nádherná hudba, která do každé situace pasovala jako ulitá, a krásný zajímavý střih. Myslím, že nemám co vytknout :) Mimochodem, ze začátku mi Alfie silně připomíná Barneyho Stinsona :D :)) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Nikki (Sienna Miller) maluje pokoj modrou barvou, jde za Alfiem (Jude Law) a má v ruce cigaretu, kterou chce dát Alfiemu do pusy. Jelikož má ale ruce od barvy, chytne ji Alfie za obě zápěstí a je možné si všimnout, že Nikki má cigaretu opět v puse. (fifas2)
  • Alfie (Jude Law) rozpráva svoj príbeh vlastnými slovami. Dosiahlo sa to využitím techniky používanej v 60. rokoch, kde postava oslovuje diváka priamo. Jude Law sa preto objavuje v každej scéne filmu. (Arsenal83)
  • Nia Long, ktorá hrá Lonette, mala v zmluve pre tento film klauzulu, ktorou si vyhradzovala právo nebyť nahá. (Arsenal83)

Reklama

Reklama